Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez lehetséges, hogy emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehetséges, hogy emiatt javult a külseje?

Figyelt kérdés

Van egy haverom, aki elég csúnyácska volt, 24 éves, és kb 8 hónapja lett először baratnője. Azóta is együtt vannak, és boldogok!

De ami a lényeg a külseje, teljesen megváltozott, jól néz ki, ki simult az arca, olyan élettel teli, őszinte a mosolya, meg úgy alapjában véve kajak a helyes lett a srác, én ámulok bámulok rajta. Létezik az, hogy a boldogság, a lelki béke hatására javult a külseje???

2020. jún. 5. 12:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Gondolod? De ha nemtud kielégülni vele hogyan szeretheti ennyire?

Már 8 hónapja.

2020. jún. 5. 13:37
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

Az exem is mellettem vált férfivá. Leborotválta a kis munkás csemete bajuszát, elkezdett kondizni, stílusosan kezdett öltözni és egyre több nőnek feltűnt ez. A környezetem is azt mondta nekem köszönhetően lett jó pasi.

Egy másik exemnek pedig szintén kicsi volt a pénisze, de vele szexeltem a legjobbakat.

2020. jún. 5. 13:46
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
Van benne valami, ahogy a fordítottjában is: a boldogtalanság is nyomot tud hagyni az emberen. Én ezt most már magamon is érzékelem ennyi idő után. Az eleve sem szép arcom sokkal csúnyább, mint mondjuk 18-19 évesen, és ez nem a +10 év miatt van. Látszik rajta a keserűség, a frusztráció és minden egyéb velejárója a hosszas kényszerszingliségnek. Biztos sokkal másabb lenne, ha nekem is lenne egy boldog kapcsolatom, rendszeres nemi életem... 😔 Látszik azokon, akiknek van. Még a nem túl szép/helyes emberek is sokkal jobban festenek, vonzóbbak.
2020. jún. 5. 14:00
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

7-es! Én csak elmondtam, hogy mekkora egy lúzer az, aki ilyen, ez így van, lehet itt hisztizni, de ettől még igaz. Ezeknek nem barátnő kell, hanem egy pótmama, aki mos, főz, takarít mellesleg a szánalmas férfi valahol ott kezdődik, hogy a barátnője bocsánat az anyucikácskája beleszól, hogy mit vesz föl, meg mikor fekszik le.

most őszintén mindenki gondolja végig, ez normális?

"elvitte magával sportolni, odafigyelt a főzésre, lecserélte az idióta pólóit, és nem engedte hajnal 2-ig számítógépezni,"

-és ez állítólag nem a nevelőanyukája, hanem a barátnője! Érted, tehát ez egy "pár"kapcsolat lenne.

Ez egy ANYA-FIA kapcsolat! Ébredjünk már föl!

vagy ez:

"Leborotválta a kis munkás csemete bajuszát, elkezdett kondizni, stílusosan kezdett öltözni és egyre több nőnek feltűnt ez. A környezetem is azt mondta nekem köszönhetően lett jó pasi."

Ezek full beteg anyakomplexusos szerencsétlenek. Én csak ennyit mondtam, ezt pedig fenntartom.

2020. jún. 5. 14:29
 15/23 anonim ***** válasza:
24%
Még annyit, hogy ami igazán megdöbbent, hogy itt páran még ezt normálisnak is tartják.
2020. jún. 5. 14:30
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

Bar vegul kisult, hogy kamu kerdes, letezik ilyen.

Forditva is nezhetjuk. Mikor a boldogsagtol megszepul valaki, igazabol az az igazi kulseje. Elotte nezett ki gyurotten, karikas szemekkel, stb... Az ember arcan a verkeringes egy erdei setatol, vagy epp a boldogsagtol is felpezsdul.

2020. jún. 5. 14:32
 17/23 anonim ***** válasza:
79%

14.

Valóban a kérdező erősen manipulatívan fogalmazott, szándékosan úgy megfogalmazva ahogyan Ő LÁTJA. Így tényleg hű meg ha, meg fúj.

De mi van, ha így fogalmazzuk meg?

"együtt eljártak sportolni az egészségük érdekében, megtanította főzni amiben a kezdeti bénázások után jó szakács lett, a férfi szégyellte magát, hogy eddig idióta pólókat hordott és örömmel cserélte le az összeset, mert kapott hozzá jó tippeket, és nem gépezett hajnali kettőig, mert nem volt már többé szüksége, mivel addig is csak mankó volt ez a magányossága miatt".

Ugye, mennyivel másabban hangzik? Mindent lehet többféle nézőpontból is nézni.

2020. jún. 5. 14:36
 18/23 A kérdező kommentje:

17.

Te nagyon okos vagy! Talán jobban ismered mint én?

Nem járnak el együtt sportolni. Ugyan úgy éli a csávó az életét. Sőt!! Kb 1 évig járt kondiba amíg nem jött össze a csajjal, de azóta még arról is lemondott.

Illetve azóta egy olyan munkahelye lett, ahol keményebb fizikai munka van, és naponta 12 órát dolgozik.

Amikor a csajjal együtt vannak nem csinálnak semmit, szemetet esznek, pizzát rendelnek, mekiznek stb..

Nem járkálnak el, döglenek otthon, egymást élik, filmet néznek stb..

Ezeket az srác elmondásai alapján tudom.

Szóval nem értem mit okoskodsz.

Szerinted én hülye vagyok??

Épp ez az, hogy egészségtelenebb életet él, mint azelőtt, mégis jobban néz ki. Ezért tettem fel a kérdést te géniusz.

2020. jún. 5. 14:56
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

18.

Akkor összekevertem a te okoskodásodat az egyik válaszolóéval, teljesen mindegy.

De téged miért zavar ez, hogy ők mit csinálnak? Sőt, mi közöd van hozzá?

2020. jún. 5. 14:59
 20/23 A kérdező kommentje:

Semmi közöm, és nem is zavar, mivel a barátomról van szó, fontos nekem.

Intelligens embernek gondolod magad, akkor légyszives értelmezd a kérdésem! De segítek neked. :D

Az érdekel, h lehetséges e, h valaki meg szépüljön a boldogság hatására.

2020. jún. 5. 15:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!