Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van vmi betegsegem vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van vmi betegsegem vagy ez miert van? Eddig mindig ha szex ele kerult a sor akkor ram jott valami roham, remeges, szedules, es az oldalam is elkezd szurni es levegot sem kapok? Ez mitől lehet.

Figyelt kérdés
26 eves vagyok idaig 3 ferfivel voltam. Sajnos mindig ugyanez a tapaszralat ert, ugyh nem is igazan vonz a szex. Tegnap előtt megprobaltam hatha elmult mar, de ugyanez a reakcio. Es nem tudom miert. Ha sikerült is a szex nagyon fajt végig. Nem vagyok elegedett magammal es szegyenlem is testem. Lehet ez a problema. Wlore is koszonom a tippeket

2020. jún. 1. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pánikrohamnak mondanám, sürgősen pszichológushoz kellene menned, ha nem akarsz életed végéig egyedül maradni.
2020. jún. 1. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én is pánikrohamra tippelek.
2020. jún. 1. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem félsz a szextől vagy önbizalomhianyod van. A pszichológus talán tud segíteni. Szerintem túlságosan ragorcsolsz és azért fáj.
2020. jún. 1. 23:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a tippeket
2020. jún. 2. 02:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!