Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, ha életem szerelme visszautasított?
Van egy lány, akibe kb. fél éve szerelmes vagyok, most közeledtem felé nemrég, de gyakorlatilag elutasított... Pedig azt hittem hogy neki is tetszem.
Viszont ez nekem nagyon fáj, nagyon szenvedek ettől, pedig 1 hónapja történt, de nem lesz jobb, főleg ha meglátom, akkor nagyon fáj... Mert nekem nem kell más lány, csak ő. Nem hinném, hogy nála találnék szebb lányt.
Mit tegyek? Mit csináljak? Elegem van! Ott akarom hagyni a munkahelyemet, hogy többet ne lássam. Mert ha meglátom, akkor egyszerűen a sírás kap el...
tájékoztatásul közlöm, hogy nem ő életed szerelme.
Ha hozzád lenne rendelve, akkor veled lenne.
Nem lehet valaki az “életed szerelme”, aki iránt csak te érzel eloldalúan. A valòdi szerelem kölcsönös, beteljesedett. Amit te érzel, az csak puszta vágyakozás, ábránd.
Amikor ilyen “nem kell más, csak ō” hisztiket látok, elég gyerekesnek tartom, ez nem igazi szerelem, inkább csak egy kicsinyes duzmálás.
Ha nálad a szerelem csak annyit jelent, hogy hisztizel, nyávogsz, sajnáltatod magad, remélve hogy megszán a lány, akkor az nem az igazi.
Ha valóban hōs szerelmes érzések lennének benned, akkor inkább küzdenél a lányért, próbálkoznál, hátha még sikered lehet.
Abban semmi romantikus sincs, ha csak kicsinyesen duzmálsz, hogy te nem akarsz összejönni mással, inkább egyedül sanyarogsz.
Sajnos el kell fogadnod, hogy nem ő az igazi.
Amúgy nem is ismered, lehet hogy olyan tulajdonságai vannak, amik nem egyeznek meg a tiéddel.
Tudod, a kinézet nem minden. Ha téged ez érdekel, akkor ne aggódj, fogsz találkozni még gyönyörű lányokkal.
Lehet, hogy még nem érett meg az idő arra, hogy együtt legyetek. Nem jó ha túl hamar jössz össze életed szerelmével, mert akkor rengeteg minden kimarad az életetekből. És itt most nem arra gondolok, hogy össze kell feküdni előtte fűvel-fával, de igenis meg kell ismerni új embereket, mert így tanulhatod meg, hogy mi az amit egy kapcsolatban elvárhatsz és mi az amivel tartozol a párod felé.
Fiatal vagy még, tanulj, alakulj, hogy mikor eljön a nagy Ő addigra mindketten készen álljatok rá, hogy a legjobbat hozzátok ki egymásból és a kapcsolatotokból!
Köszönöm a válaszokat.
"Na mibe', hogy ez is egy kis bombázó, 10/10-es p.ncika? "Érdekes", a kedves férfiak csak"
Pont hogy nem ilyen ő.
Ő egy nagyon kedves lány, nagyon csendes és visszahúzódó, én is ilyen vagyok, ezért is szerettem belé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!