Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes esélyt adnom neki?
Sziasztok!
Volt egy lány, akibe két évvel ezelőttig őszintén szerelmes voltam, világosan meg is mondtam neki. Ő nem viszonozta. Egy éve ismertük egymást, ezután nem beszéltünk.
Nem haragszom rá emiatt, ez benne van.
Két napja rám írt, hogy szakítottak a vőlegényével, és szeretné velem megpróbálni...
Még nem írtam vissza neki.
Inkább ódzkodom tőle, mivel nem akarom megkockáztatni, hogy a szamarat eljátszam.
De ha nem is a szamár-effektus állna fenn, akkor is anno nem kellettem, nőügyekben meg a visszautasítást véglegesnek szoktam tekinteni, én sem kérek kétszer randit soha.
Egyszóval nem bízom benne.
De azon is elgondolkodtam, hogy talán "túl szigorú vagyok", és járna neki egy második esély, elvégre jó parti (nem anyagilag értem, hanem szépségre és észre).
Viszont az említett kockázat...
Azon gondolkodom, hogy úgy tesztelhetném őt, hogy jó, találkozzunk, de első alkalomkor nálam, és legyen szex.
Nem érdemes. Ebből komoly kapcsolat biztosan nem lesz...
Azért én visszaírnék neki, hogy pontosan mi is a szándéka.
Nokent mondom, ez igy egyben gyomorforgato.
En amugy elutasitas utan is adnek eselyt, mert olyan szovevenyes, ki, hol, miert. Nade ez igy egyutt! Plane a nem mellekes uresedes tamadt helyzet. Nee.
Es meg egy. Azota nem latott. Foleg ezt nem ertem. Olyan volt, hogy valaki nem tetszett, nem birtam, es par ev mulva rovid hajjal meglattam es villamcsapas volt. Ne frizurara gondolj. De egy nyalas bajgunar helyett pasinak lattam.
En nem allnek szoba, vagy nem hagynam magam a te helyedben.
"anno nem kellettem"
Hát ha együtt volt ezzel a szerelmével akkoriban már?....
Most is az a kérdés, mióta van egyedül.
Ha egyedül van pl. 1,5 éve, akkor mért gondolsz búfelejtésre?
Köszi, mindenki kapott "hasznos válasz" jelzőt. :)
Most visszaírtam neki, hogy ha akarja, találkozni találkozom vele beszélgetni, de ez (egyelőre) nem randi, és nem jelent se igent, se nemet. Ja és kikötöttem, hogy közel a lakásomhoz találkozunk (ha tényleg búfelejtőt keres, akkor benne van, hogy felültet, ne a világvégén tegye).
Fránya legnagyobb hibám, hogy kíváncsi természet vagyok...
Ha érdekel titeket, majd megírom mi lett.
További válaszok is érdekelnek.
Nyolcadik hozzászólónak:
Akár együtt volt vele, akár nem, akármennyi ideje van egyedül, második esélyt akar, amiből sok jó nem sülhet ki. Tényleg nem haragszom rá, de visszautasítani valakit majd két évig semmi, aztán megkeresem... Nem kóser.
Meg hát nem egy nadrág vagy táska vagyok, akit "csak úgy elő lehet rángatni a raktárból"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!