Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy esélyt adnom valakinek, ha nem vagyok biztos, hogy akarom-e ezt?
Nem olyan régen szakítottam, és bár jól érzem magamat már egy pár hete, de ez még nem jelenti azt, hogy szerelmes is tudnék lenni...
Nagyon élvezem most az egyedüllétet, a függetlenséget, hogy nem kell senkihez alkalmazkodnom, és szerelemre sem vágyom most. És valamiért mindig ilyenkor találnak be az olyan férfiak, akik komoly kapcsolatot akarnak velem. De én meg így nem nagyon akarok, illetve, nem tudom igazán elképzelni, hogy nem érezném úgy, hogy elveszik a szabadságom.
Megismertem most valakit, aki tényleg nagyon rendes, érdeklődő, sok a közös pont is, de mégis annyira bizonytalan vagyok.
Vajon ha adok esélyt a dolognak, lehet, hogy szerelmes leszek?
Szép dolog, de tudod hogy lesz ez?
Majd jön Mr.Ultimatejóképű macho és nála valahogy "nem fog zavarni" ugyanez.
Szerelem meg nincs, itt hibáztak a mostani hódolóid.
Nem érdemes. Te eleve nem akarsz most kapcsolatot, akkor minek akarod rabolni a másik idejét.
Szépen közlöd vele, hogy nem akarsz kapcsolatot, mert nem vagy társfüggő. Most lett vége a kapcsolatodnak, szeretnél egy kicsit egyedül lenni.
Ilyen egyszerű.
Itt az élő példa rá, hogy nemcsak a férfiak mennek a nemiszervük után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!