Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes adnom ennek a dolognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes adnom ennek a dolognak 1 esélyt?

Figyelt kérdés

Társkeresőn megismertem 1 leányzót, nagyon aranyos, kedvesnek ismertem meg, vannak közös témáink is, arcra is okés.

Az egyetlen bajom leginkább az, hogy annyira nem jönnek be nekem az eléggé molett lányok, ő pedig az, de mielőtt ezt megtudtam, elhívtam randira, amibe ő bele egyezett.

A kissé molettes testalkattal tényleg semmi bajom nem lenne, de így ez kicsit elbizonytalanított.

Megbántani NEM szeretném, mert tényleg nagyon aranyos.

Ti mit tennétek a helyemben?

Még nem volt barátnőm, ha ez számít valamit.?

2018. jan. 10. 02:15
 1/2 jankovicsrenato válasza:
Ha annyira aranyos meg normalis a csaj, meg fog fogni a belsoje :) A molettebb nok mindig jok az agyban egyebkent 😁
2018. jan. 10. 03:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem jönnek be a molett nők, akkor szépen építsd le a dolgot. Nem kell nyilván " belerúgni", de hidd el, nem fog működni és később rosszabb lesz szakítani, stb. Ne köss számodra túlságosan nagy kompromisszumot egy kapcsolatban sem.
2018. jan. 10. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!