Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes lenne még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lenne még egy esélyt adnom?

Figyelt kérdés
Tavaly nagyon szerelmes voltam egy srácba, aki akkor rám mászott, de nem akart tőlem kapcsolatot. A napokban rám írt, hogy nagyon bánja, hogy ezt tette velem, illetve nagyon szerelmes és csak engem akar. Nem igazán tudok neki hinni... Valahol hiszek benne, hogy mindenki képes megváltozni, de benne nem. Azt mondta, hogy ezért nem lesz soha senkim, ha mégis, akkor annak is csak szexre kellek. (a sráccal egyszer sem feküdtem le). Szerintetek tényleg én vagyok a szemét, mert nem adok neki még egy esélyt?
2018. júl. 22. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mindent elárult a reakciója. Gondolta megpróbálja még egyszer, hátha kinyílik a lábad, aztán amikor pofára esett, akkor elültette ezt a bogarat a füledben, hogy később szét tedd neki.

Miért lennél te a szemét? :D

2018. júl. 22. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de utálom, mikor egyik pillanatban így szeretlek meg úgy szeretlek..aztán ha nem jön be a húzás,akkor már te úgysem találsz mást bla bla.

Na,ebből tudhatod,hogy full kamu a duma. Szerintem jól tetted és tarts ki a döntésed mellett bátran. Lehet,hogy savanyú neki a szőlő,de ne foglalkozz vele!

2018. júl. 22. 13:13
 3/4 próbálokkedveslenni ***** válasza:
Kamu a csóka. Csak akkor engedd meg neki, hogy ismét rád másszon, ha ennyi elég neked.
2018. júl. 22. 13:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nekem édes kevés ennyi...
2018. júl. 22. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!