Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mennyi idő után érdemes komolyan tervezni a másikkal?
Ismerjük egymást erre van a randik , hogy megismerd. És tudd te mit vársz el sajnálom, hogy ti csak időt pazaroltok felesleges emberekkel mire rájöttök mitakartok mert mi tudtuk; hogy kapcsolatot akarunk egymástól és ehhez méltóan éretten kezeljük egymást és képzeld összhangban vagyunk egymással és romantikus és pont annyira van szűksége , hogy mellette legyek , mint nekem rá. Mindenben meg tudunk egyezni nincsenek veszekedések tudunk egymással vitatkozni minden megvan közöttünk mert legeleje óta komolyan benne vagyunk mert már tudjuk miért érdemes bele menni , hogy közösen felnőtt módon legyünk kapcsolatban. Számomra éretlen,hogy több hónapig ingyen punci vagy másoknak mert nem tudják , hogy tényleg akarnak e- bármit vagyis te a bizonytalanságot választod a biztos helyett. Ez van. Már volt rakás kapcsolatom ami elpazarolt több hónap meg év mert a másiknak ennyi idő volt rájönnie elég fontos vagyok e- neki, hogy az egész életét velem élje le. A mostani párom mindig érezteti velem, hogy velem akarja leélni az életét ahogy én is neki mert nekünk sikerült kiismerni egymást a randizgatod időszakban. Ugye az ember a randikon ismerkedik nem utána.
26N
Jaj, erről eszembe jutott a kapcsolatom eleje. Egy-két hónapja voltunk együtt, amikor elmentünk a szüleihez, akik 180+ km-rel arrébb voltak tőlem. Egy hétvégét voltunk ott, ő is és a szülei is felajánlották, hogy költözek oda, munkát is keresnek nekem, ha úgy van stb. Itt nagyon kiakadtam, mondtam is a páromnak, hogy ez nagyon gyors, nem akarok csak úgy mindent otthagyva az ország másik felére költözni a barátaimat, családomat hátrahagyva. Megbeszéltük, megértette az érveimet. Most leszünk egy évesek, de még mindig nem akarok költözni, ráérünk még ezzel.
22 vagyok, frissen végzett diplomás; a barátom 25 és a mestert csinálja. Nincs stabil jövedelmünk, nincs hol laknunk (én otthon élek, ő koliban, most ugye a korona miatt otthon van ő is), nincs annyi félre tett pénzünk, hogy lehesen vele tervezni.
Természetesen tervezgetünk, de ezek a tervek nem stabilak. Majd meglátjuk.
L
Nekem ez azért fura kérdés, mert eleve össze se jövök olyannal, akivel nem tudok tervezni. Komolyan kérdezem: annak mi értelme lenne? Hogyan és miért neveznénk azt kapcsolatnak, ha nem tervezhetünk még? Nem igazán értem. :D
A szememben az még nem kapcsolat, hogy két ember lefeküdne a másikkal szívesen, meg esetleg bírják is egymást... Nekem ez olyan kamaszos, hogy "tetszik a Ferike a B-ből, járok vele :3 "
Én arra voksolok, hogy alaposan megismerem a másikat (nem pár randicskára gondolok), mielőtt kapcsolatról beszélhetnénk. Utána viszont felőlem már a kapcsolat első napjától kezdve élhetünk együtt, mehetünk külföldre, stb, nincs mit szórakozni, hogy vajon megfoghatjuk-e egymás kezét, vagy az túl nyomulós lenne-e vajon.
Onnantól azonnal evidens hogy együtt vagyunk és együtt tervezünk.
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!