Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy kapcsolatban mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban mennyi idő után érdemes komolyan tervezni a másikkal?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mennyi idő után van az, hogy felveted, összeköltözhetnétek vagy elutazhatnátok kettesben külföldre, szóval amikor a fiatal pár ténylegesen egy "komoly" kapcsolatot alakít ki.

2020. máj. 19. 16:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

Ismerjük egymást erre van a randik , hogy megismerd. És tudd te mit vársz el sajnálom, hogy ti csak időt pazaroltok felesleges emberekkel mire rájöttök mitakartok mert mi tudtuk; hogy kapcsolatot akarunk egymástól és ehhez méltóan éretten kezeljük egymást és képzeld összhangban vagyunk egymással és romantikus és pont annyira van szűksége , hogy mellette legyek , mint nekem rá. Mindenben meg tudunk egyezni nincsenek veszekedések tudunk egymással vitatkozni minden megvan közöttünk mert legeleje óta komolyan benne vagyunk mert már tudjuk miért érdemes bele menni , hogy közösen felnőtt módon legyünk kapcsolatban. Számomra éretlen,hogy több hónapig ingyen punci vagy másoknak mert nem tudják , hogy tényleg akarnak e- bármit vagyis te a bizonytalanságot választod a biztos helyett. Ez van. Már volt rakás kapcsolatom ami elpazarolt több hónap meg év mert a másiknak ennyi idő volt rájönnie elég fontos vagyok e- neki, hogy az egész életét velem élje le. A mostani párom mindig érezteti velem, hogy velem akarja leélni az életét ahogy én is neki mert nekünk sikerült kiismerni egymást a randizgatod időszakban. Ugye az ember a randikon ismerkedik nem utána.

26N

2020. máj. 19. 19:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A büdös életben nem ismered meg ha nem terveztek együtt mert jajj még friss kapcsolat. Megismerni csak is úgy fogod, ha terveztek, agyaltok a jövőn, hogy ki hogyan tervezi a közös dolgokat, a céljaitokat, véleményeteket átbeszélitek. És ezekről folyamatosan eszmecseréztek. Minél tovább halogatjátok ezeket annál később fogjátok egymást megismerni normálisan. Ha már az elejétől maximálisan együtt terveztek akkor mondjuk 2 hét után derül ki, hogy kicsit sem egyeznek az elképzeléseitek. Ha ezt halogatjátok 1 évig akkor 1 év után fog kiderülni, hogy amúgy már egy éve se volt egymás mellett semmi keresnivalótok.
2020. máj. 19. 19:20
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

Jaj, erről eszembe jutott a kapcsolatom eleje. Egy-két hónapja voltunk együtt, amikor elmentünk a szüleihez, akik 180+ km-rel arrébb voltak tőlem. Egy hétvégét voltunk ott, ő is és a szülei is felajánlották, hogy költözek oda, munkát is keresnek nekem, ha úgy van stb. Itt nagyon kiakadtam, mondtam is a páromnak, hogy ez nagyon gyors, nem akarok csak úgy mindent otthagyva az ország másik felére költözni a barátaimat, családomat hátrahagyva. Megbeszéltük, megértette az érveimet. Most leszünk egy évesek, de még mindig nem akarok költözni, ráérünk még ezzel.

22 vagyok, frissen végzett diplomás; a barátom 25 és a mestert csinálja. Nincs stabil jövedelmünk, nincs hol laknunk (én otthon élek, ő koliban, most ugye a korona miatt otthon van ő is), nincs annyi félre tett pénzünk, hogy lehesen vele tervezni.

Természetesen tervezgetünk, de ezek a tervek nem stabilak. Majd meglátjuk.

L

2020. máj. 19. 19:53
 14/18 A kérdező kommentje:
De nyugodjal már meg te jó eg. Életemben nem hallottam hogy az egyik no a másikat P*nci szóval illette. Nyilván komolyan vesszuk a kapcsolatot mi is, nem is értem,hogy akkor szerinted akik fiatalok azok mind ingyen puncik,mert hogy nem élnek együtt vagy mi ? :D ez azért elég nagy huyleseg. Nyilván 26 évesen nem ugyanott tartunk,mivel én csak 21 vagyok,ezért nyilván a kapcsolatnak is más lehetőségei vannak.
2020. máj. 19. 20:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Hat amúgy meg ha te tíz randi után megismersz valakit,akkor minden elismerésem :D csak elmondom,hogy sokszor évek után is tok új dolgokat lehet megtudni a parodrol,ugyanis minden ember változik,felvehet úgy tulajdonságokat.
2020. máj. 19. 20:14
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

Nekem ez azért fura kérdés, mert eleve össze se jövök olyannal, akivel nem tudok tervezni. Komolyan kérdezem: annak mi értelme lenne? Hogyan és miért neveznénk azt kapcsolatnak, ha nem tervezhetünk még? Nem igazán értem. :D

A szememben az még nem kapcsolat, hogy két ember lefeküdne a másikkal szívesen, meg esetleg bírják is egymást... Nekem ez olyan kamaszos, hogy "tetszik a Ferike a B-ből, járok vele :3 "

Én arra voksolok, hogy alaposan megismerem a másikat (nem pár randicskára gondolok), mielőtt kapcsolatról beszélhetnénk. Utána viszont felőlem már a kapcsolat első napjától kezdve élhetünk együtt, mehetünk külföldre, stb, nincs mit szórakozni, hogy vajon megfoghatjuk-e egymás kezét, vagy az túl nyomulós lenne-e vajon.

Onnantól azonnal evidens hogy együtt vagyunk és együtt tervezünk.

27n

2020. máj. 20. 08:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Nyilván ha látok benne potenciált,hogy működne hosszútávon és tudnék vele tervezni,erzek iránta szerelmet és vonzalmat,akkor vagok bele egy kapcsolatba. De nekem akkor is furcsa,hogy néhány hónap után osszekoltozzek valakivel.
2020. máj. 20. 15:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Az össszeköltözés nem visszafordíthatatlan dolog. És ha valakivel hosszú távon tervezek, akkor minél hamarabb szeretnék rájönni, hogy milyen vele együtt élni, mert nem szeretném se a saját, se az ő idejét húzni.
2020. máj. 20. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!