Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek ha az ex barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha az ex barátnőtök azzal fenyegetőzne hogy öngyilkos lesz ha nem jöttök össze újra?

Figyelt kérdés
Szólni kéne a szülőknek vagy mi?
2020. máj. 18. 18:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
17%
Az exbarátnőd valószínűleg nincs jól, és komoly esély van rá, hogy orvosi segítségre lenne szüksége. Ha még nem töltötte be a 18-at, akkor szólj a szüleinek. Ha már felnőtt, akkor vedd rá, hogy menjen el a pszichiátriára. Akár el is kísérheted, szigorúan barátként. Mindegy, mennyire gondolja komolyan, te vedd komolyan.
2020. máj. 18. 19:07
 12/24 anonim ***** válasza:
18%

Miért kéne szólni bárkinek is? EXbarátnő. Semmi közöd hozzá.

Letiltani mindenhol.

2020. máj. 18. 19:10
 13/24 A kérdező kommentje:
De azt mondja hogy az én lelkemen fog száradni ha megteszi. Miért kell így zsarolnia? Megmondta hogy ha letiltom és nem beszélek vele akkor megteszi...
2020. máj. 18. 19:14
 14/24 anonim ***** válasza:
29%

Érzelmi zsarolás, beszélgetéseket lementeni szükség esetére.

Ez a legnagyobb patkányság amit el tudok képzelni.

Elmebeteg liba.

Én akkor is letiltanám a picsába.

Nem engedném, hogy bármivel zsaroljanak.

2020. máj. 18. 19:17
 15/24 A kérdező kommentje:
Szerettem őt. Nem akarom hogy baj legyen belőle miattam.Az én hibám az egész :(
2020. máj. 18. 19:34
 16/24 Savlekotő ***** válasza:
93%
Pont ezt akarja hogy magadat okold és magához láncoljon,nem lesz az ilyen öngyilkos,szólj a szüleinek és szabadulj meg tőle,tiltás mindenhol.
2020. máj. 18. 19:36
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Szólsz a szüleinek, mint már többen is írták. Le se sz@rja az ilyen, hogy te mit mondasz ezek után vagy mit akarsz, ez egy nagy játszma. Azzal állítod le, ha bevonod a szüleit, többet akkor nem kezdi el, neked van ez a műsor.
2020. máj. 18. 19:37
 18/24 anonim ***** válasza:
90%

Pont azt akarja, hogy foglalkozz vele, hogy napirenden legyen, hogy aggódj. PONT EZ az érzelmi zsarolás.

Szerintem is szólj a szüleinek, hangfelvétel, képernyőmentés, majd letiltani.

2020. máj. 18. 19:37
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
#15-ös Ez a lényeg, azt akarja, hogy ezt érezd; ez az érzelmi zsarolás. Semmi köze hozzád, őróla szól. Ha nem akarod elengedni a kezét nem kell, de nem azzal, amit ő akar. Igen, szólj a szüleinek; bárki szerettének, hogy ezzel fenyeget, ne gondolkozz rajta, hanem tedd meg!!!
2020. máj. 18. 19:44
 20/24 A kérdező kommentje:
Esetleg még a nővérének tudok szólni mert ő meg osztálytársam volt általánosba. Hátha ő helyre tenné. Jó lenne nem a szüleit terhelni evvel.
2020. máj. 18. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!