Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden sértés nélkül teszem fel a kérdést. A nők ösztönösen fenyegetőznek szakítás esetén azzal, hogy öngyilkosak lesznek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 9. 15:31
3/18 anonim válasza:
Nem. Ferfiak is szoktak ezzel fenyegetozni, eleg gyakran, megnyugodhatsz.
4/18 anonim válasza:
Nem, csak te találkozol ilyenekkel. Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül, egyik haverom is mindig ilyeneket fog ki. Vagy magukat akarják megölni, vagy nekirontanak a srácra késsel :D Van, akiknek tehetségük van összegyűjteni az ilyen nőket.
De alapvetően nem hiszem, hogy jellemző lenne, ha az illető stabil lelkivilággal rendelkezik. Én sem fenyegetőztem soha, és közeli barátnőim közt sem tudok ilyenről. Sok minden mást csináltunk, de ön- vagy közveszélyesek sose voltunk közben.
5/18 anonim válasza:
Speciel nekem pasi fenyegetődzött ezzel.
Szánalmas zsarolás.
Nő vagyok, soha nem mondanék, vagy tennék ilyet, egyetlen pasiért sem, még ha arany csöpögne is belőle.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy senki nem oktatott ki. Örülök, hogy vannak még normálisak.. Igen, én 10 ből 9x éltem át ezt, most van közben a 11... Unom már. Csak 40-es anyukákkal fogok kezdeni, komolyan. Elegem van a tini koraikat élő gyerekekből.
2017. márc. 9. 15:47
8/18 anonim válasza:
Velem két férfi is eljátszotta ezt, illetve több barátnőm is mesélte, hogy ugyanígy jártak. Az én tapasztalataim alapján ez inkább férfi zsarolási technika, de nyilván nem nemtől függ hogy ki mennyire beteg agyú.
9/18 anonim válasza:
8-as, igen, ezt inkább a férfiak csinálják, ők azok akik lefestik a világvégét ha szakításra kerül a sor, mert nehezebben találnak párt, ahogy ezt a GYK mesterei oly sokszor hangoztatják.
10/18 anonim válasza:
Nők is férfiak is fenyegetőznek ezzel egyaránt! De megtenni nem fogják!
Önbizalomhiányos,gyenge,beteg emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!