Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szakít az nem lehet hűséges?
Vagy ez októl függ?
Sokáig nagyjából úgy értelmeztem a párkapcsolati hűség fogalmát, hogy nem csalják meg egymást, őszinték és kiállnak egymásért a felek.
Aztán egyre többször láttam panaszt hűséggel kapcsolatban azoktól akikkel szakítottak, hogy nincs már egy hűséges _ sem, pedig nem megcsalásról volt szó.
De ha egyszer egy kapcsolatban a szakító fél rosszul érezte magát, már nem szerette a párját és szakított, hogy ne rabolják egymás idejét, akkor az az ember most már nem hűséges?
Miért kéne olyanhoz hűséges lenni akivel nem jössz (/már) ki, már nem bírod elviselni?
Vagy csak én érzem úgy hogy valakit hűtlennek hívni olyan mintha azt mondanák ő fűvel-fával...?
Vagy ha nincs megcsalás akkor ezt arra értik hogy a szakító fél más valakiért hagyta el őket?
Nem szükséges ezen filozofálgatni.
Ha valaki nem érzi jól magát egy kapcsolatban és másfelé tekintget, akkor az a korrekt dolog, ha szakít, mielőtt félrelépne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!