Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nem tudok szakítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudok szakítani?! Félek?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy pár hónapja kavarunk és 1 hónapja kb. kimondtuk egymásnak hivatalosan is, hogy járunk. Minden pompásan működik, semmi probléma nincs köztünk kivéve 2 dolgot, de ez a 2 a legnagyobb gond. Más fiúkkal telefonálgat, ismerkedik, beszélget és úgy érzem flörtölget is, karantén miatt ugye nem nagyon tud találkozni velük, de amint lesz rá alkalma biztos fog. A másik akadály pedig, hogy nyilvánosság előtt nem ismeri el, hogy együtt vagyunk, sokszor tagad. Párszor leírtam már és beszéltük is, hogy ez zavar, de semmi változás. Amikor próbálok szakítani vele akkor meg teljesen összeroppan, sír stb.... Nagyon, nagyon szeretem és ő is engem, de nekem ez nagyon rosszul esik és nem tudom mit csináljak. Én 18 vagyok ő 17.

2020. máj. 18. 11:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen emberrel képzeled el az életed, aki melletted pasizik, nem vesz emberszámba, érzelmileg manipulál, kihasznál?

Jó...végülis a te életed...

2020. máj. 18. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kapcsolatban te fogsz sérülni. Még most az elején lépj ki. Később csak fájdalmasabb lesz. ...de minimum legyél határozottabb. Ha nem vállal fel most, akkor később sem fog, csak érzelmileg kihasznál.
2020. máj. 19. 12:22
 13/14 dizelesgozgep ***** válasza:
100%

A második ok rögtön kuka azonnal, szerintem lehet hogy fejben még 16.

9-nek abszólút igaza van.

Nem vagytok egy hullámhosszon ezek szerint. Ez illúzió. Csak te vagy vele, ő nem veled

2020. máj. 19. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
47%

Ha valóban fontos neked, akkor próbáld megérteni. Alapvető kommunikációs hibát látok köztetek: elmondtad az igényed, ő nem teszi meg, te szakítani akarsz, ő sír, változás nincs. Kérdezted-e már tőle, hogy ő mit akar tőled, és miért nem akar felvállalni téged?

Lehet, hogy az ilyen kommunikációk véget vetnének a hatalmi játszmáknak, érzelmi zsarolásnak, és tényleg döntéshelyzetbe hoznák őt is és téged is.

2020. máj. 22. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!