Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nem tudok szakítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudok szakítani?! Félek?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy pár hónapja kavarunk és 1 hónapja kb. kimondtuk egymásnak hivatalosan is, hogy járunk. Minden pompásan működik, semmi probléma nincs köztünk kivéve 2 dolgot, de ez a 2 a legnagyobb gond. Más fiúkkal telefonálgat, ismerkedik, beszélget és úgy érzem flörtölget is, karantén miatt ugye nem nagyon tud találkozni velük, de amint lesz rá alkalma biztos fog. A másik akadály pedig, hogy nyilvánosság előtt nem ismeri el, hogy együtt vagyunk, sokszor tagad. Párszor leírtam már és beszéltük is, hogy ez zavar, de semmi változás. Amikor próbálok szakítani vele akkor meg teljesen összeroppan, sír stb.... Nagyon, nagyon szeretem és ő is engem, de nekem ez nagyon rosszul esik és nem tudom mit csináljak. Én 18 vagyok ő 17.

2020. máj. 18. 11:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg nincs rendben nála valami,az biztos. Aki szeret,az nem fog tagadni,hanem igen is felvállal. Téged is le fog húzni,de rendesen...
2020. máj. 18. 11:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
+ ha arra vár,hogy legyen vége a karanténnak és elkezd másokkal találkozgatni,akkor a "ha nincs ló,jó a szamár is" elvet követi.
2020. máj. 18. 11:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál, abból az derül ki, hogy nem vagytok együtt, bármit is mondtatok ki, legalább is ő nem köteleződött el melletted. Nagyon ez elején vagytok, ha most ilyen, akkor később még rosszabb lesz.

A sírdogálása érzelmi zsarolás, ne dőlj be neki, szakíts vele minél hamarabb.

2020. máj. 18. 11:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne felvállalna. maximum akkor nem tenné ha valami elítélt bűnöző lennél vagy mélyen vallásos lenne a családja.. Éretlen a kiscsaj és csak alibi pasinak kellesz. Nem komoly. Ne félj, nem éri meg hogy lábtörlőnek használjon.
2020. máj. 18. 11:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ennyire tutymuty. Mond meg, hogy vagy felvállal vagy pá.
2020. máj. 18. 11:35
 6/14 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%

"... nyilvánosság előtt nem ismeri el, hogy együtt vagyunk, sokszor tagad..."

Jézus! Minek vagy egyáltalán együtt vele? Na meg a kamusírdogálása egyértelműen érzelmi zsarolás, ahogyan a #3-as is írja. Dobd ki minél előbb.

2020. máj. 18. 11:37
 7/14 anonim ***** válasza:
#5 De látod a csaj érzelmileg zsarolja... ezen már nincs mit ultimátumozni meg megbeszélni.
2020. máj. 18. 11:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz elengedni, mert amúgy tökre egyhullámhosszon vagyunk és minden jó lenne, ha nem lenne ez a 2 dolog.
2020. máj. 18. 11:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
De van és abból amit írtál az jön le hogy TE vagy az aki nagyon odavan érte, ő meg elvan veled, örül hogy van pasija, de annyira nem vagy jó hogy felvállaljon. Ez nem kapcsolat, talonban vagy amíg nem jön jobb, addig meg fényezed az egóját és még palira is vesz.
2020. máj. 18. 11:50
 10/14 Lala777 válasza:
100%
Persze, hogy felsz szakitani vele. Nekem az Jon le, hogy te sem mered sajat magadat felvalalni. Marpedig ha azt akarod hogy felvalaljon egy csak akkor tudnod kell hol a hatar nallad. Mennyit ersz. Mert igenid sokat. Ne rajta keresztul ervenyesulni. Vannak olayn alapveto szokasok nallad es mindenkinel (pl; felvalalni a paromat).
2020. máj. 18. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!