Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a tükör előtt billegő bokavillantós nadrágot viselő kisfiúk?
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 22:29
1/7 anonim válasza:
Nagyon nem. :D Komolytalannak tűnnek nagyon, meg ahogy írtad is "kisfiúk".
22L
2/7 A kérdező kommentje:
Ezek a tipikus "utca nevelt fel" típusú fiúk akik fél napig a tükör előtt simogatják a hajukat. Meg ez amikor a bokájukról fel van húzva a nadrág khmm hát nem tudom ezen mi tetszik valakinek
2020. máj. 15. 22:55
3/7 anonim válasza:
Közel a 30-hoz inkább nevetségesnek tartom ezt, mint szexinek. De ha 18 lennék, lehet mást mondanék. Ki tudja.
4/7 anonim válasza:
Tehát mondjuk egy ilyen műmájer kcsg? https://www.youtube.com/watch?v=eBtFA_eoEDs
Fel kéne pofozni mindet. Nők mégis erre nyáladzanak xd.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen ilyenek. De ha felpofozom meg feljelent nem?:D
2020. máj. 16. 00:36
7/7 anonim válasza:
Olyan sokan vannak már ilyenek, olyan, mintha már csak "ilyeneket gyártanának a nagy gyárban". Fel sem tudna kapni az ölébe egyik sem, mert összecsuklanának (kb 50 kg vagyok). Rossz érzés, amikor ránézek egy ilyenre és elgondolkodok, hogy most én lennék kövér, vagy valami meghibásodott a gépezetben(?). 😂 Ha lennének videók a neten, hogy dolgoztatják őket rendes fizikai munkával és szomorú lennék, akkor egész nap azt nézném, hogy nevessek egy jót. (Ez persze a pozitív oldala az én részemről, de egyébként eléggé szégyen elképzelni is hogy majd 20-30 év múlva is így néz ki az illető és gyerekei lesznek stb...alap férfi munkákat nem tud majd végezni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!