Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A tükrök és a lámpák lemosása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tükrök és a lámpák lemosása a lakásban kinek a dolga, milyen gyakran mossátok le ezeket otthon, hogy mindenki elégedett legyen a családban?

Figyelt kérdés
Kicsit unalmas állandóan tükröket és lámpákat mosni, mert maszatosak. A kisebb bogarak is nekirepülnek vagy ráesnek.

2020. máj. 15. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mosom. Nem olyan sűrűn mosok ablakot, mert felesleges...

29N

2020. máj. 15. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Legkisebb bajunk is nagyobb ennél. Ha már nagyon cseppes a tükör akkor akit éppen hamarabb zavar az letörtli. Lámpát portörlésen kívül életemben nem takarítottam, semmi kosz nincs rajtuk.
2020. máj. 15. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért párkapcsolati kérdés? Akkor mosom, ha koszosnak látom, ha valaki nem elégedett, akkor előtte a lehetőség, hogy megtegye.
2020. máj. 15. 21:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az otthon kategóriába kellett volna én is gondolkodtam. Csak az hogy nálunk mindig ezeket vesszük észre hogy hogy néznek ki, mert ezek látványosak.
2020. máj. 15. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan lámpám van amit nem sűrűn kell takarítgatni, gyerekként megtanultam, hogy nem éri meg bazinagy csiricsáré csillárt tartani, mert azzal órákig lehet szöszölni, mert rászartak a legyek.

Tükröt meg szerintem időszakosan, mivel kb. pár mozdulat az egész, hacsak nem ilyen ízléstelen, leginkább a romákra jellemző "árányrámás" tükröd van.

2020. máj. 15. 21:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Jaja, a legyek és muslicák, nyáron lepkék, meg a pici pókok vacsora maradványai. Nagyon hamar lesznek kis ragacsok rajtuk emiatt. Nem csillár, viszonylag egyszerű lámpák, de sok a hangulatvilágítás, kislámpák. Tükör is több van a lakásban.
2020. máj. 15. 21:51
 7/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én a tükröt a fürdőben hetente mosom, mert elég hülyén van megoldva, mellette a zuhanyfej van és hiába van függöny, rácseppen a víz és hamar bevízkövesedik. A többi tükröt akkor, maikor látom, hogy foltos. Lámpákat meg 1-2 hetente áttörlöm, mert nálunk sok por szokott lenni.
2020. máj. 15. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Az állólámpákat, tükröket heti egyszer takarítja a takarítónőnk. A plafonon lévő lámpákat nem nagyon takarítjuk, mert szpotlámpák és nagyon magasan vannak, senki se éri fel.
2020. máj. 15. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:
49%

A tükröt letörli, akit zavar, hogy foltos. Nálunk senkit nem zavar.

A lámpákat ha nagyon koszosak és emiatt nem világítanak rendesen, a férjemmel együtt csináljuk meg. Ő leszedi, én lemosom, ő visszacsavarozza. Évente talán 1-szer. Vqgy ha égőt kell cserélni, de azt ritkán kell.

2020. máj. 16. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!