Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van képe valakinek megcsalni a párját?
Igaz,hogy nem régóta járunk a barátommal de nagyon szeretem és belegondolni is szörnyű,hogy tudják sokan átvágni akit "szeretnek" ? Vagy egyáltalán tükörbe nézni egy ilyen után?
18/l
vagy nem is szerette vagy számára a szex nem jelent semmi mást, csak szórakozást
amúgy én is elítélem a megcsalást, ennél rosszabbat nem nagyon lehetne tenni egy párkapcsolatban
ha valakit igazán szeretsz nem értem mért olyan nehéz neki megmondani hogy VÉGE !(elvégre evvel mutatod meg igazán hogy mennyire voltál neki fontos).. nem az hogy félre lépsz .. nem volt még kapcsolatom de ez én se értem ..-.
F/19
Én majdnem megcsaltam a volt barátom, mikor még a párom volt, de azért, mert nem akart lefeküdni velem, úgy éreztem, hogy nem kíván egyáltalán, kellett valaki, aki mellett nőnek érezhetem magam.Viszont nagyon ragaszkodott hozzám, ezért képtelen voltam elhagyni. Végül mégis szakítottam. De ha együtt is maradunk, egy idő után biztosan megtörtént volna részemről a félrelépés. Bár nem tudom hogy lett volna tovább akkor a kapcsolat, mert mikor gondolatban hatalmasat szexeltem egy másik férfival, már akkor sem tudtam vagy 2 hétig a szemébe nézni.
26L
Ja igen, eddig, amíg nem alakult így az életem, én sem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet ilyesmit megtenni. Most már van némi fogalmam róla.
Tudod ha egy kapcsolat jól működik, ott fel sem merül ilyesmi, hogy az egyik megcsalja a másikat. Ha valami nagyon fontos dolog hiányzik az egyiknek és a másik meg tudná adni, de mégsem mozdítja a kisujját sem, akkor azt a valaki mástól fogja megkapni az előbbi fél. Egy idő után szerintem elfogy a türelem sajnos.
Egyébként tényleg vannak olyanok is, akik csak úgy szexelnek, szerintem maguk sem tudják megmondani, hogy miért...
8. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!