Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire jönne be ha egy srác úgy próbálkozna nálatok mint a videóban lévő?
2020. máj. 12. 12:39
1/3 anonim válasza:
Pontosan ugyanúgy reagálnék, mint az első lány. kínos az egész, azt sem tudnám, ki a bánat ez a fickó, ha igent is mondanék, azt is csak unalomból. Úgy érezném, én vagyok aznap a századik balek "lyuk" és hogy amúgy sincs dolgunk egymással, mert nem tudunk a small talkon kívül beszélgetni és személy szerint nem is akarok.
2/3 anonim válasza:
Nem! Nagyon necc ahogy a csávó csinálja. Ezt az ismerkedést így ilyen formában felejtsd el. Ez a gerilla marketing típusú! NO!
3/3 anonim válasza:
Nem néztem végig, de azért látszik, hogy több esetben is le van vágva a beszélgetés eleje: pl. az egyik esetben a foglalt csaj a randira hívás után visszakérdezett, hogy "akkor ne is mutassam meg az épületet?", pedig maga a jelenet rögtön a direkt kérdéssel indult. És ott is jó eséllyel volt előzetes pár mondat, amikor úgy indul a jelenet, hogy már az asztalnál ül a hapsi...
Amúgy az élőben történő elhívás pont így működik, annyi különbséggel, hogy nem direktben randira hívják a csajt (azért az elég ijesztő), hanem "... egyszer megihatnánk valamit, ha benne vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!