Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 33 éves srác merjen próbálkozni egy 20 éves lánynál, vagy ez a korkülönbség már sok?
nekem sok lenne, de embere válogatja
N24
Ha még srác vagy, akkor miért ne.
Lány is felnőtt már, biztos volt már pár srác, akit lepattintott.
Lehet, hogy ez csak az én dilim, de érettségi után valahogy nem érzem annyira hangsúlyosnak már a kort. Az első komolyabb megpróbáltatás azért már elég sokakat kiráz a rózsaszínködös kis világukból. Ráadásul az érdeklődése se változik már annyira az embernek, hiszen kb adott lesz a szex/család/pénz/munka/karrier az ember életében, még akkor is, ha tovább tanul egész PhD-ig.
Ilyen 13-18 meg 16-2x szerű párok szoktak nagyon távol állni egymástól, mert egyszerűen más dolgok vannak fókuszban egy-egy korosztály számára. 20 után viszont a következő váltás 50 körül van, amikor már a nyugdíjas évek, meg az unokák inkább szereplővé válnak az ember gondolatvilágában.
én 26 éves vagyok, a féfri 39
tökéletesebbet el sem tudnék képzelni nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!