Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy emiatt kissé kiábrándultam a barátomból?
Lassan 6 hónapja leszünk együtt. Az elején saját albérlete volt, saját munkahelye, és mindig tudtunk kettesben lenni. Az ottani munkahelyéről kirúgták, mert állítólag nem csinálta rendesen a feladatait. Azóta az apja házában lakik, és 4 hónapig munkanélküli volt, most talált egy állást, ahol 80 ezret keres. Rendszergazda végzettsége van, de az sem teljes. Nem volt túl jó tanuló, érettségi után nem ment egyetemre, diploma nélkül nehezebben talál állást. Én mindig mondom neki, hogy képezze magát valamiben, tanuljon valamit, de nem, nem érdekli semmi, csak a zenehallgatás meg a bulik (bár abból kevesebb van, mióta velem van). Azért 25 éves, nem is tanul semmilyen helyen, és az apjánál lakik. Feljött korábban arról a szó, hogy egy másik városban lakjunk mi ketten albérletben, és hogy közösen fizessük ki, ez oké, de utána volt egy ilyen kijelentése, hogy addig még majd jobban ismerkedik a szüleimmel, ha már ők adják neki a pénzt. Ezt nem tudom, hogy értette . Én egyetemista vagyok, kollégiunban élek, és emiatt csak náluk tudunk talizni, és elegem van már abból hogy folyton ott az apja, egyszer ránk is nyitott...
Mihez kezdjek?
Nehezítő tényező, hogy a srác korábban drogozott is, állítólag csak 2x, de nekem ezt csak januárban vallotta be, pedig korábban is feljött már róla a szó.
20/L
A havi 80 ezréből nem fog még fél albérletet sem kifizetni.
Munkanélküli rendszergazda... nagyon buta lehet.
De az nekem is feltűnt, hogy a szüleitől vár pénzt?
Nagyon ócska egy alak, válj meg tőle mielőbb!
#10 speciel nem tudom ez hogy jön ide, semmi köze a kérdéshez és ahhoz amit írtam, de van.
Saját lakás budán, fizetem a törlesztőt rá, szerencsére nem vészes mert össze tudtam spórolni elég sok önerőt a kezdéshez.
Jogsit közvetlen érettségi után csináltam, diákmunkából fizettem. Autom nem egy fullos verda, de van. Es egyikben sem segitettek a szüleim ;)
Sőt,azóta saját vállalkozásom van, KATA-s vagyok és elég jól keresek.
De továbbra sem értem, hogy ennek mi köze bárminek is. A kérdéshez és a válaszomhoz.
Ha nem lennének ezek akkor sem birnék elviselni hosszútávon egy olyan embert aki kisujjá nem mozditja hogy jobb legyen neki, cserébe 0-24 panaszkodik..erre ki kivancsi?
Hozzátesze, azóta megcsináltam még két szakmát.
Míg az exem akiről beszéltem, ő jelenleg munkanelkül, nem folytatta az egyetemet, dohányzik, elhizott,semmit nem csinál. 6 éve szakitottunk. Nálam ennyi minden változott, nála semmi.
És mielőtt le akarna bárki pontozni amiért felvágok vagy barmi...eszemben sem volt... #6oska kérdezett rá ezekre....gondolom kötekedés képpen. Csak nem jött be...
#10, neked még nincs, azt látom
De az nem probléma, a probléma az, ha valaki nem tesz semmit a saját életéért, se kocsi, se autó, se jogsi, se más téren semmit.
Én már öreg vagyok, elértem, amit elértem, jólvanazúgy.
De basszus, egy huszonéves ne így álljon már a saját életéhez, hosszú lesz az még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!