Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mi lenne jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi lenne jobb?

Figyelt kérdés

Volt egy egy éves kapcsolatom, szakítottunk, bántalmazott. Nem akartam ismerkedni nagyon gyorsan, de jött egy hétre rá egy srác aki megfogott. Ismerkedtünk, több randi, szex minden játszott. Én bizonytalan voltam elküldtem...de a lelkiismeretem nem hagyott nyugodni. Annyira megfogott, annyira tetszett minden benne, az is hogy nem tökéletes. Én hülye kétségbe estém hívogattam, semmi reakció, annyi volt a válasza hogy megpróbáltuk nem ment. Eltelt 3 nap mire ő jelentkezett hogy mi van velem hogy vagyok. Nem akar rosszba lenni velem, próbáljunk meg barátkozni. Közöltem vele hogy most mit akar Barátkozni extrákkal. Mire azt válaszolta nem, hanem nem akarja hogy én őt rossz embernek gondoljam. Eltelt 2 nap, nem kerestem...

Mire újra keresett a napomra reagálva. Zenéket küldözgetett, viccelődött velem. Lájkolgatott facebookon is. Én közben teljesen feladtam a reményt felregisztráltam a tinderre. Majd írt hogy látja fent vagyok tinderen, viccesen megjegyeztem hogy nem szíveztél be, Mire azt válaszolta elvileg barátok vagyunk. Nem akarom ezt a hatalmas erőltetést a részemről, mert vagy szeretne tőlem valamit és baráti szempontból próbálja vagy tényleg a barátságot komolyan is gondolja. Időt akarok neki adni, de közben exem is hívogat bocsássak meg neki szeret engem nem tudom hány karátos rózsát vett nekem, készült nekem. Teljesen ott vagyok hogy tudom hová húz a szívem, de annyira bizonytalan a kijelentése miatt és érzem az időm sűrget. Lehet elvesztek egy olyan embert aki megbánta a tettét, egy olyan emberért aki a barátságot tényleg komolyan gondolja. Két szék közé fogok ülni úgy hogy senkinek nem hazudtam.

2020. máj. 7. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
A volt barátodat elfelejteném úgy ahogy van. Teljesen megszűntetném vele a kapcsolatot, figyelmen kívűl hagynám minden próbálkozását. Te írtad le, hogy bántalmazott, na most a szakítás okát nem tudom, de a lényeg benne van, hogy bántalmazott. Magyarul vehet neked 800 millió karátos rózsát is, hogy ha utána ugyan úgy bántalmazni fog, mert vissza fogadod és valószínűleg megfogja tenni újból, de úgy döntesz, ahogy akarsz. A másik meg az, hogy az a fiú akivel elkezdtél ismerkedni, szerintem abból komolyabb folytatás nem lesz, de ha mégis lenne, akkor nem lesz hosszú távú, mert ha valaki valamit komolyan akar, akkor nem szórakozik, nem húzza-vonja a dolgokat napokig. Meg, hogy barátok... hát én nekem még ilyen barátom nem volt, akivel előtte szexeltem meg randizgattam. De te tudod. :)
2020. máj. 7. 22:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon buta vagy, hogy nem tiltottad le mindenhol a bántalmazót. Persze, menjél vissza hozzá, lesz 1-2 jó hónapod, aztán majd visszajön a bántalmazás, csak sokkal durvábban, mint előtte.

Az új srácot kidobtad, ez után mit akarsz, hogy jöjjön kuncsorogni? Ha többet akarsz tőle, akkor neked kell őt visszahívni, nem elvárni, hogy ilyen helyzetben is lehozza neked a csillagokat. Már az is elég nagy dolog részéről, hogy fontosnak tart és nem akar rossz kapcsolatban lenni veled.

Végül elárulok valamit: nem csak ez a két pasi létezik.

2020. máj. 7. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az exed az ugy, ahogy van nem jon kepbe. Bantalmazas utan olcso igergetestol kezdve barmit csinalhat, annyi.

De ezt a masikat meg kene fejteni. O ezek utan nem tudom, tenyleg szeretne megis kozeledni, ha igen, es tenyleg tetszik, nem is kerdes. De ha nem is tetszik, a bantalmazo ex akkor se.

2020. máj. 7. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!