Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
2 hónapja kezdünk el beszélgetni,már az elején nagyon szimpatikus volt és éjjel nappal beszéltünk. Rengeteget flörtöltünk, beszélgettünk szexuális tartalmú témákról is, terveztük,hogy találkozunk,nagyon egymásra voltunk hangolódva. Néha próbált féltékennyé tenni. Rengeteg mindent megbeszéltünk egymással amit másnak nem mondanánk el, úgy tűnt alakulnak kötünk a dolgok, félreérthetetlen dolgokat mondott erre ma beközölte, hogy xy-nal ő lefeküdne, itt meg ott csókolóztak stb. Mintha téglával dobtak volna arcon. Én itt elkezdtem tőszavakban válaszolni, majd abbahagytam a beszélgetést,de talált indokot,hogy újra írjon. Azt mondta nem beszél mással rajtam kívül és hogy nem flörtölget csak úgy mindenkivel. Nem értem, hogy ez most mire volt jó, tényleg mintha minden passzolt volna, hajnalokig beszéltünk minden nap stb. Mit tegyek? Nem akarok csak egy unaloműző lenni.
2020. máj. 6. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kibújt a szög a zsákból. De ne izgulj, így is összejössz majd vele.
2020. máj. 6. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarok csak egy unaloműző lenni."

Már a kezdetek kezdetén az voltál.

Vagy csak kamuzik a csávó és nagyon féltekennyé akar tenni (ez már szinte ilyen összeesküvés szintű baromság, de 1%-os valószínűsége ennek is megvan). Csak úgy nem beszélget valaki nonstop valakivel, meg unalomból sem. Nincs az a karantén...

2020. máj. 6. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jó nagyot kamuzott neked.Alig várja hogy az övé legyél.
2020. máj. 6. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!