Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaki hasonló helyzetben? Bevonzottam volna?
A lényeg az, hogy kB 13 éves koromban, rajongtam egy fiúért, aki akkor volt 18, és teljesen egyértelmű volt, hogy nem kellek neki és annyi idősen én nem is akartam igazából kapcsolatot egyszerűen olyan kis fényképes szerelem volt. Számítógépemen a háttér, szóval ilyen kislányos dolgok. Én tudtam az ő létezéséről még a myvip által 😂 de ő rólam egyáltalán nem... hiába éltünk egy városban mindig is, néha néha láttam csak.
Egyebként volt barátnője... Én meg csúnyácska is voltam..
Ma ez a férfi a párom, és ugyanolyan rajongással szeretem, csodálom mint akkor..
Csak mostmár olyan felnőttesen 😁🙄🥰
Erre nagyon szívesen emlékszem vissza. Talán tényleg őt szánta nekem a sors, és én ezt már akkor éreztem? Vagy furcsa véletlen az egész? Én nem hiszek a véletlenekben 🙄🤭 ti mit gondoltok erről? Esetleg valakinek hasonló story? 🥰
Köszönöm a gratulációt 🥰😘
Te meg nem tudom miről beszélsz #2, de lehet csak én vagyok buta. 🤔
Ja ezt a részt kihagytam...
Teljesen magától talált rám, rá 7 évre 😊
Soha nem írtam neki, semmit nem csináltam mert mondom, csúnyának éreztem magam hozzá, és nem akartam be égni előtte 😅..
Én csak annyit tudok mondani, hogy szívből gratulálok! 😊
Én is inkább spirituálisan gondolkodom/értelmezem a dolgokat, pedig műszaki végzettségem van. :)
Grat-grat és sok boldogságot! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!