Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ha mérgesek vagytok egy lányra, hogyan viselkedtek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha úgy Isten igazából, haragszol egy nőre, mint férfi, mert a nő megbántott téged.
Ilyenkor, hogyan állsz a nőhöz? Örülsz, ha a másik próbál kiengesztelni, bár neki mást mutatsz?
Összevesztünk a párommal, megbántottam, és szeretném kibékíteni, de ő most nem akar.. próbálkoztam egy darabig, de úgy látom jónak, ha most egy kicsit hagyom.
Eddig csak a témáról beszéltem szinte,ami zavarta, legközelebb ezt a hibát nem szeretném elkövetni, ha írok neki. Azt mondta egyébként, nem haragszik, de én nem így látom.
Nem tudom, hogy amiket mond csak haragból mondja, vagy tényleg úgy gondolja
2020. máj. 1. 13:36
1/4 anonim válasza:
Ha tényleg berágok valakire, akkor annak erős oka van és esélytelen a békülés. A kérdés az, hogy milyen témáról van szó. Nem mindegy, hogy félreléptél vagy elfelejtettél tejet venni a boltban.
2/4 A kérdező kommentje:
dehogy léptem félre.. más ok miatt van
azt mondja, nem haragszik de érzem, hogy igen
2020. máj. 1. 13:51
3/4 anonim válasza:
Nagyban függ ez attól, hogy hány évesek vagytok - én teljesen másképp reagálok / reagáltam kamaszként, fiatal felnőttként, stb. - és hogy mi volt a sértődés tárgya. Ha olyasmi kérdésben bántottad meg, amiről tudtad, hogy őt érzékenyen érinti, biztosan jobb nem feszíteni a húrt. Ilyenkor hagyni kell lecsillapodni, hogy ő is rendbe tegye a gondolatait. Nem kell ajnároznod, de éreztesd vele, hogy bánod, amit tettél, lássa rajtad hogy őszinte vagy és ez neked is rossz. Viszont amikor már lecsillapodott, meg kell vele beszélni. Leginkább hogy te miért csináltad azt, amit csináltál és bocsánatkérés. A témát ti tudjátok.
4/4 anonim válasza:
Ez túl sok tényezős. Mit csinált, akarok-e még vele tervezni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!