Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mikor viselkedtek így egy fiúval?
Figyelt kérdés
Néhányszor találkoztunk, úgy tűnt hogy vonzódunk egymáshoz, aztán írtam neki neten hogy találkozzunk erre semmi válasz. De élőben semmi jele nem volt annak hogy ez lesz.
Én szülinapjára vettem ajándékot, de ő névnapomra még írni sem volt hajlandó. Karácsonyra írtam neki, de arra sem írt.
Mi lehet a baja? Semmi rosszat nem tettem vele hogy ezt csinálja.
Lányok ti mikor csináltok ilyet?
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!🎄
2019. dec. 24. 17:43
1/3 anonim válasza:
Mert nem akarom bátorítani a jelentkezőt. Bár ettől még karácsonykor írhat az ember de ti gyakorlatilag nem is ismeritek egymást. Én se írok a "párszor beszéltünk" ismerőseimnek. Már a semmi válasznál érdemes lett volna kapcsolnod de ha már ott nem legalább most add föl végre. Persze nem szép dolog hogy elfogadta az ajándékot de abból ítélve hogy a nem válaszolok stratégiát választotta valószínűleg kerüli a kellemetlen helyzeteket.
2/3 anonim válasza:
Én is akkor csinálom, ha nem akarom bátorítani és ha rohadtul nem vagyok rá kíváncsi. Csak vagy nem ért a nemből és a jelzésekből és tovább játssza a kutyát, vagy azt nézem ki belőle, hogy ha egyenes lennék vele és úgy elküldeném, hogy felfogja végre, akkor nem tudnám elkerülni az ordas hisztit. Ezért inkább elviselem, amíg meg nem unja
3/3 anonim válasza:
Lehet az is, amit az első két válaszoló ír, de lehet, hogy csak az ünnepek miatt nem ér rá. Végülis karácsony van, sokan a családdal töltik az ünnepeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!