Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan viselkedtek egy olyan fiúval, akin látjátok, hogy bejöttök neki?
Ezzel csak az a baj, hogy más nők meg azt írják, hogy az az unalmas számukra, ha egy pasit túl könnyen megkaphatnak.
A másik meg hogy a férfiak iszonyúan bénák jelolvasásban, amikor egy nő azt hiszi , hogy egyértelműen jelezte a férfi számára, hogy szabad, akkor a férfinek valószínűleg még fogalma sincs róla, h van e esélye az adott lánynál.
"én elvárom,hogy a pasi tegye meg az első lépést,számomra az az igazi férfi"
"Nekem kiábrándító,ha nem mer elém állni."
Mert anyuci apuci erre nevelt? esetleg még azt nem várod el hogy a férfi tartson el ebben az országban?
Nyugodtan duzzoghatsz, de egy párkapcsolathoz mindig is 2 ember fog kelleni. Ha csak az egyik tesz érte, az nem fair. Pislogással meg mosolygással megtapsolhatod magad, ha te sem teszel semmit, akkor konkrétan ugyanabban a cipőben jársz mint a pasi, szóval te sem vagy különb nála. Én nem szólok bele a magánéletedbe, de szerintem nagyon kicseszel magaddal ha követed ezeket az idióta társadalmi beidegződéseket miszerint a férfinak kell lépnie előbb, neki kell eltartani a nőt, egyéb baromságok.
"Hát öregem,ennek nagyon olyan szaga van,hogy balf..sz vagy a nőkhöz"
Egy igazi férfi csak akkor lép ha a nő normális jeleket ad!
Tudod hogy van ez, nem megyünk házhoz pofonért! Az hogy rámosolyogsz valakire vagy belenézel a szemébe az hétköznapi dolog, nem tudom melyik világban élsz!
Csak is azért "degradállak" le téged mert még neked van problémád a pasival aki valamiért (amit meg is értek 100%-osan) nem tette meg a lépést. Igen vannak, olyan pasik akik nem szeretik ha a nő kezdeményez és vannak olyanok is akik nem szeretik ha a nők egyértelmű jelzései csupán összezavaró idióta dolgokkal azonosulnak (mosolygás, csíííz)
"De komolyan,egy nőnek kellene felszedni egy férfit? Csak mert te puha p.. vagy hozzá"
A pali is biztosan felszedett volna ha nem a szőkehercegre várnál fehér lovon, de legalább megmenekült egy ilyen "nő"-től amilyen te vagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!