Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges 2 ember között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges 2 ember között kapcsolat, ha más a nemeztiségük, anyanyelvük, vallásuk etnikai hova tartozásuk? 25/F

Figyelt kérdés

2020. ápr. 29. 13:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehetséges! Viszont a kultúrális különbségeket érdemes megbeszélni, hogy hogyan fogjátok beépíteni a közös életetekbe, ha esetleg lesznek gyerekek, akkor őt pl. milyen vallási elvek mentén akarjátok nevelni, miben kell kompromisszumot kötni, stb. Ha az etnikai hovatartozásotok is más, és valamelyikőtök kisebbség, akkor érdemes fejben tartani, hogy más hatások értek titeket, a kisebbségi tag több támadásnak lehet kitéve, a másiknak pedig különösen nyitottnak kell lennie az ő nézőpontjára, sérelmeire.
2020. ápr. 29. 19:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért is ne,van ismerősöm akinek a felesége kubai, az egy teljesen más világ mint a magyar de már 10 éve nagyon jól meg vannak.
2020. ápr. 30. 01:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen ha szeretik egymást az elég a problémák megoldásához.
2020. ápr. 30. 11:01
 14/15 anonim ***** válasza:
volt ilyen kapcsolatom, nem a fenti különbségeken bukott el.
2020. okt. 2. 20:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne ? Csak azon a két emberen múlik.

De hogy mondjak ellenpéldát, itt vagyok én nekem nem jött be.

Török volt és jó volt a kapcsolatunk de annyira másképp láttuk a világ dolgait hogy nem tudtuk összeegyeztetni. És itt nem is az elfogadas volt a gond hanem hogy nem értettünk egyet és mivel túl nagyok voltak a különbözosegek így a kompromisszum sem jött létre mindannak ellenére hogy ő is és én is kompromisszum kész emberek vagyunk. De itt akkora szakadékok voltak hogy ezeket nem lehetett kompromisszummal megoldani csak úgy ha az egyik akarata nagyot "sérül". Így pedig nem láttuk jónak . Így békében elváltak útjaink.

2020. okt. 3. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!