Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Új kapcsolat a láthatáron és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolat a láthatáron és én berezeltem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves srác vagyok és több mint két éve már külföldön élek. Évek óta nincs barátnőm. Most nemrég megismertem egy minden tekintetben hozzám illő nőt. Kísértetiesen hasonló az életfelfogásunk és a dolgokra való rálátásunk. Viszont itt lenne az esély egy kapcsolatra de én félek az egésztől. Sosem szerettem elköteleződni illetve a változástól is mindig tartottam. Ezen kettő tulajdonság együttese okozhat bennem ekkora Frusztrációt? Félek változtatni az életemen. Pedig valahol vágyom rá hogy legyen barátnőm de ettől az egész kapcsolat dologtól tartok. A járványhelyzet után utazom haza és egy hónapot otthon leszek. Ez idő alatt jópárszor fogunk találkozni és miután ha élőben is minden klappol illetve még akkor is szeretné Akkor azt beszéltük hogy kijön utánam. Ezt is mondjuk egy eléggé elhamarkodott döntésnek gondolom.Ti mit gondoltok erről? Normális kapcsolat lehet ebből?

2020. ápr. 27. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem csak ráharapott, hogy külföldön élsz jelenleg. Ezt azzal hozzák összefüggésbe, hogy jól keresel, vagy könnyebb ott az élet. Ő is akarna belőle egy szeletet, de úgy is koppanni fog, mert kamu az egész.. Akkor majd meglátod. De az ilyet miért kell vele megosztani, hogy hol élsz? Felvágásképpen? Miért csinálod?

Régebben talán így volt,de manapság aki itthon nem tud boldogulni az a minimálbéres emberek csoportja. Ebből az következik, hogy csak az életképtelenek és a migránsok mentsvára a külföld.

2020. ápr. 27. 10:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Már azelőtt kialakult ez az egész köztünk hogy mondtam volna neki a külföldet. Nem muszáj mindenben a rosszat meglátni
2020. ápr. 27. 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Viccesek ezek a kérdések amikor azt írják hogy megismerkedtek valakivel, aztán 2 sorral lejjebb kiderül, hogy még soha nem is találkoztak. A kettő üti egymást.

Az meg egyenesen nonszensz hogy egy nő akivel nem ismeritek egymást már a jövőtöket tervezi.

2020. ápr. 27. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Na akarj görcsösen előre tervezni. Érezd jól magad, a többi alakul valamerre
2020. ápr. 27. 10:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként meg a hangsúly rohadtul nem a külföldön van. Hanem sokkal inkább azon hogy miért félek elköteleződni?Miért félek ettől az egész kapcsolat dologtól?
2020. ápr. 27. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt én is korainak tartom, hogy már ezen a ponton azon gondolkozik, hogy veled megy külföldre. Azt neked kell tudnod eldönteni, hogy vágysz-e egy tartós párkapcsolatra, vagy nem. Ezt helyetted nem dönthetjük el. Ugyanakkor egy próbát érdemes tenni. Nem ígértek egymásnak mindjárt örök hűséget és házasságot, hanem randiztok, ismerkedtek, együtt lesztek, amíg ez mindkettőtöknek jó. A ti esetetek persze nem egyszerű abból a szempontból, hogy vagy távkapcsolat lesz, vagy egyből ott lennétek egymás nyakán. Én a helyedben adnék esélyt a dolognak, ha már tényleg ennyire passzoltok. Bánni fogod, ha nem teszed, és esetleg ki tudja, meddig azon fogsz gondolkozni, hogy mi lett volna, ha.

1-es te meg nem értem, minek minősítgetsz másokat egyetlen kézlegyintéssel: ezer oka lehet, ki miért dolgozik és él külföldön. Aki azért ment ki, mert nem tudott itt érvényesülni, akkor sem egy élhetetlen és értéktelen valaki, csak nem volt olyan háttere, kapcsolati tőkéje, esetleg nem megy neki a s*ggnyalás, amivel manapság prímán lehet nálunk érvényesülni. A migránsokat meg legalább egy párkapcsolati kérdésnél ne ráncigáld elő!

2020. ápr. 27. 11:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert évek óta nem volt senkid, hozzászoktál ehhez az életmódhoz. Jobban járnál egy olyan nővel aki értelmes és nem nézegeti az első szia után az esküvői ruhákat, hanem csak megélné veled a jelent, és hagyna teret a kibontakozásnak.
2020. ápr. 27. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem találkoztatok még élőben, de már kapcsolatról beszéltek, plusz a nő már ki akar utánad menni külföldre, a jövőtöket tervezi. Mind a ketten komolytalanok vagytok. Ez inkább kész röhej.
2020. ápr. 27. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Menj bele, majd lesz valahogy...
2020. ápr. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!