Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már igy?

Figyelt kérdés

3 honapja vagyok együtt a párommal én 30 ő 37. Azelőtt sosem akartam gyereket, holott 14.5 éves kapcsolatom volt...Egyszerűen taszitott a gondolat...

És érdekes, h akivel most együtt vagyok, szinte teljesen normalis erről beszélni vele.. Tudom nem vagyunk együtt sok ideje, de érdekesnek találom...Hogy eddig világéletemben nem akartam gyereket, most egycsapásra megváltozik a véleményem ilyen gyorsan...

Ti jártatok már igy?

2020. ápr. 27. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, tehát nem lehettem így, de hallottam már 1-2 esetet, amikor a nőben ilyen pálfordulás történt. Pl. rokonságban született egy baba, akit meglátogatott. Másik esetben meglátott egy ismeretlen anyukát sétálni egy általa gyönyörűnek látott babával és amikor elmentek egymás mellett, a baba rámosolygott a nőre. Szóval - levette a nőt a lábáról.

Győződj meg, hogy ez a kapcsolatod érett-e arra, hogy közös gyereket merj vállalni. Szerintem erre 3-4 hónap kevés és még nem vagy kifutva az időből. Többszörös nagyapa vagyok és imádom az unokáimat.

2020. ápr. 27. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Ez van, amikor későn kap észbe az ember.
2020. ápr. 27. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert soha nem akartam gyereket, most sem akarok. De láttam már ilyet,nem egyet. Most épp egy közeli barátnőm készül őrült nagy baromságot csinálni. Egy egy éves "kapcsolatban", ahol a fickó nyíltan megmondta, hogy nem szereti, folyamatosan alázza és a végletekig kihasználja, a barátnőm kétségbeesetten próbál teherbeesni, mert neki 38 évesen bekattant hogy gyereket akar.De van még sok példa, egy kedves ismerősöm 35 éves koráig hallani sem akart gyerekről, majd nála is kiment a biztosíték és hirtelen akart. 41 évesen jött össze, de ott szerencsére egy régóta jól működő házasságba érkezett. Én azt gondolom erről a jelenségről, hogy legjobban a pánik szó írja le. Amit én képtelen vagyok megérteni. Biztos valami biológiai program, ami belőlem kimaradt. Bennem ötlet szintjén se merült fel soha, elképzelésem sincs, milyen lehet ez, vagy mi jatszódik le ilyenkor a fejekben. De elég aggasztó, hogy különben értelmes emberek hülyeségeket csinálnak miatta. De van, amikor jól sül el. A tanácsom: Csak ésszel! Ez nem játék.
2020. ápr. 27. 17:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Félreértettük egymast :) abszolute nem panikolok a gyerek miatt, sem az idö miatt. Csupan arra akartam ravilagitani, h a nö a tudatalattijaban megerzi h kivel lenne jo közös utodot nemzeni? Mert az exferjemmel ezt sosem ereztem... Ö se velem... Persze ha tenyleg 100%ig biztosak leszunk a kapcsolatban akkor lehet h majd dolgozunk az "ügyön" :)
2020. ápr. 27. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Na én folyamatosan ilyen nőkbe ütköztem bele sajnos...

Én Nem akarok gyereket, ők sem akartak, eleve olyanokkal próbáltam megismerkedni akik nem akartak, mondták is soha semmilyen körülmények között, soha.

ehhez képest teltek az évek és még is csak akartak...Na ezért lett vége a kapcsolataimnak.

2020. ápr. 27. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam így, de az biztos, hogy ehhez a dologhoz biztonságérzet kell. (Legalábbis az értelmes embereknél, ne félj, a hülyék a semmire is képesek fialni.)

Nem ismerlek titeket, de annak a 14,5 éves kapcsolatnak szerintem nem véletlenül lett vége, érezted te, hogy ő nem a megfelelő férfi.

2020. ápr. 27. 19:10
 7/8 A kérdező kommentje:
utolso valaszolo: teljesen egyetértek Veled :)
2020. ápr. 27. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, bocsi,tényleg félreértettem a kérdés lényegét. Ebben is csak mások példájára támaszkodhatok. Én ugyanis mindennél jobban szeretem a férjemet, 10 éve, de nem akartam gyereket soha. Szerencsére ő sem, különben nem lenne a férjem. Mondjuk nálunk az is benne van, hogy senkit nem engednénk magunk közé, egy gyereket sem. De aki akart, annál láttam hasonlót, mint amit te írsz. Egy barátnőm vagy 15 év alatt nem érezte, hogy akarna gyereket a férjétől, majd elváltak, mert a barátnőm megcsalta valakivel, majd kb.azonnal teherbe esett tőle. Azt mondta, a férjével azért nem lett gyerekük, mert "barátságból nem szülünk." Bár jól megvoltak, inkább a barátjának érezte, mint a társának. Másik barátnőm 9 évig halogatta az exével, a mostani pasijától rögtön akart. Az első lány azelőtt nem is gondolt gyerekre, a második szeretett volna, de az exe nem. Szóval lehet, hogy "megérzik", amennyire irracionális ez az egész, simán belefér. Én nem így működöm, én inkább intellektuálus típus vagyok, nem ragadnak el az érzelmek és nem vagyok hajlamos irracionális viselkedésre. De aki igen, annál szerintem létezhet az, amiről te beszélsz. Természetesen sok esetben kiderül utólag, hogy az ösztönök, vsgy bármi rosszat súgott. Azért nem árt gondolkodni.
2020. ápr. 27. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!