Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már igy?
3 honapja vagyok együtt a párommal én 30 ő 37. Azelőtt sosem akartam gyereket, holott 14.5 éves kapcsolatom volt...Egyszerűen taszitott a gondolat...
És érdekes, h akivel most együtt vagyok, szinte teljesen normalis erről beszélni vele.. Tudom nem vagyunk együtt sok ideje, de érdekesnek találom...Hogy eddig világéletemben nem akartam gyereket, most egycsapásra megváltozik a véleményem ilyen gyorsan...
Ti jártatok már igy?
Férfi vagyok, tehát nem lehettem így, de hallottam már 1-2 esetet, amikor a nőben ilyen pálfordulás történt. Pl. rokonságban született egy baba, akit meglátogatott. Másik esetben meglátott egy ismeretlen anyukát sétálni egy általa gyönyörűnek látott babával és amikor elmentek egymás mellett, a baba rámosolygott a nőre. Szóval - levette a nőt a lábáról.
Győződj meg, hogy ez a kapcsolatod érett-e arra, hogy közös gyereket merj vállalni. Szerintem erre 3-4 hónap kevés és még nem vagy kifutva az időből. Többszörös nagyapa vagyok és imádom az unokáimat.
Na én folyamatosan ilyen nőkbe ütköztem bele sajnos...
Én Nem akarok gyereket, ők sem akartak, eleve olyanokkal próbáltam megismerkedni akik nem akartak, mondták is soha semmilyen körülmények között, soha.
ehhez képest teltek az évek és még is csak akartak...Na ezért lett vége a kapcsolataimnak.
Nem voltam így, de az biztos, hogy ehhez a dologhoz biztonságérzet kell. (Legalábbis az értelmes embereknél, ne félj, a hülyék a semmire is képesek fialni.)
Nem ismerlek titeket, de annak a 14,5 éves kapcsolatnak szerintem nem véletlenül lett vége, érezted te, hogy ő nem a megfelelő férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!