Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok ilyen helyzetben, mi lett a vége?
Úgy éreztem , mintha villám csapott volna belém , mikor a pasira néztem . Több év válás és szingliség után , mikor próbáltam kapcsolatot pasikkal , de nem éreztem, ezt az érzést , ismerösség, vonzalom , szikra . Nem azért mert adonisz , hanem mert nekem bejön
És ö is olvadozik mikor lát
Végül valaki megunja a köztünk való flörtöt , és határozottan közbelép , sikerrel jár és végig kell nézni , ahogy köztük alakul az , ami köztem és közte kellett volna .
Igen, volt.
A másik nő nyomulósabb volt.
Menjen is az ilyen, mégsem volt olyan komoly az a láng.
Igen.
Az a helyzet, a férfiak ma már azt várják, melyik sültgalamb repül bele a szájukba.
Hát ez nekem egyáltalán nem jön be!
Azért a ferfiak sem egyformák. Biztos van olyan mamlasz akinek mindegy kivel van együtt, a rámenősebb nővel fog elmenni, de azért a többség nem egy magatehetetlen báb.
Nekik is megvannak fejben az elképzeléseik a potenciális jelöltekről és amelyik lány a legjobb benyomást tette rájuk ált. azzal jönnek össze.
Egy normális férfit semmilyen természetfeletti erő nem gátolhatja meg ebben.
Egyébként meg elég ritka mikor csak egy lánynak udvarolnak.
Végül is nem releváns utólag, ha ennyire töketlen, hogy csak úgy vinni lehet, vagy csak flörtölt kicsit veled de nem vette komolyan az egészet, rád nézve az sem lenne jó mert gondolom te komolyan terveztél vele.
A nőcsábászok zsigerből több nőt hülyítenek egyszerre, akik mindig meg vannak róla győződve hogy a vibrálás csak köztük ilyen nagy. Mivel ezek a hapik ügyes színészek, tudják mikor mit kell adagolni a nőnek, csak később jön a fekete leves, a pofára esés amikor látja hogy a fickó mással megy el helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!