Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak rá?
Sziasztok! Több mint egy éve történt hogy belépett az életembe egy srác, aki egy nővel él együtt kb. 2 és fél éve. Találkozgattunk, volt szex, nagyon jól elvoltunk mindig. Közben én elmondtam neki, hogy így nem szeretném folytatni a kapcsolatot, hogy párja van. De mindig újra és újra előkerült, és én annyira szeretem hogy mindig magamhoz engedtem. Sajnos nem tudtam neki nemet mondani soha semmire. Most pár hónapja nem keres...de én egyszerűen nem tudok túllépni rajta. Mert szerelmes lettem belé. A mai napig arra várok, hogy otthagyja a nőt, és együtt lehessünk. Szerintetek megéri várni? Mit tegyek? Már most is úgy érzem hogy másfél év elpazarlódott az életemből, ameddig vártam rá..( légyszi, ne hibáztassatok, hogy harmadiknak belepofátlankodtam egy kapcsolatba..szerintem nem egyedül én kellettem hozzá. Tudom h nem szép, stb. De sajnos így alakult) megéri ez a várakozás?
Köszönöm a válaszokat
Ne várj rá!
Másra pazarold az időd, ne rá. Ha akarna valamit, már rég melletted lenne, de nincs melletted, Te pedig csak vársz, vársz, vá...
Ne haragudj, de hány éves vagy? Csak mert ez a hozzáállás nagyon gyerekes dolog! Ők ketten jól elvannak egymással, Te pedig reménykedő harmadikként azt várod, hogy mikor szakítanak már végre! És ezt teljesen alaptalanul várod, mert ha Ők jól megvannak, akkor nem fognak csak azért szakítani, mert Te szerelmes vagy a srácba! Ha a srác a szexen kívül bármi komolyabbat akarna tőled, akkor már rég veled lenne, és nem a másik lánnyal!
Feleslegesen pazarlod a saját idődet, miközben múlnak az évek, sokkal jobb lenne, ha beletörődnél végre a dologba, hogy nem Te kellesz Neki, és keresnél valaki mást, elvégre nem Ő az egyetlen srác a világon, de még az országban/városban sem!
Valaki ha ezzel jön hogy jól megvannak egymással nekem mindig csak annyi jut eszembe, hogy akkor miért kacsintgat félre?
Bár azt sem értem h szerinted abban mi gyerekes van ha valaki reménykedik valamiben..biztos nem voltál még szerelmes. Egyébként 22 éves vagyok
Szerintem ne várj rá nem érdemes. Csak egy dologra kellettél neki.
Ha eddig nem lépett ki a kapcsolatból nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!