Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú előttem mondja hogy jó csaj az x, y, és őt is meg lehetne fektetni, miközben tudja hogy nekem ő fontos, akkor az ilyentől ne várjak semmit ugye?
Utána meg visszakérdez, hogy mért te nem nézed meg a jó srácokat?!
Mért csináljátok ezt fiúk, főleg ha tudjátok hogy fontosak vagytok a lánynak? Annyira fáj ez most😢
kapcsolatban vagyunk
ezért esik nagyon rosszul
Ohh. Hát 2 lehetőség van.
1. Vagy a pasid nem érzékeli hogy ezt nem így kéne kifejeznie v egyáltalán nem kéne mondania semmit hiába megnézi az ember a többi embert akkor sem fogja fel hogy nem kéne ezt így. Ebben az esetben értetlen.
2. Vagy a pasid szimplán egy tapló bunkó.
Kapcsolatban vagy egy ilyen féreggel???
Édes istenem....
Eddig úgy tűnt hogy egy önbizalom hiányos srác az előző barátnője miatti csalódástól. De jól félre ismertem. Nem tudom hogy juthatnék túl ezen.
Legszivesebben felkötném magam hogy megszünjön minden problémám
Csajszi tudod mi a megoldás?
Szerintem tudod!
Azt hiszed vége a világnak ha elhagysz egy ilyen barmot?
Dehogy is! Pont hogy akkor fog kinyílni előtted minden, mikor megszabadulsz tőle!
Mi tart mellette egyébként?
Privátban is írhatsz ha itt nem akarsz.
Az hogy fontos nekem nagyon, és egyszer a jó oldalát mutatja, amit imádok, sokszor meg úgy meg tud bántani, hogy nagyon!
Köszönöm a biztató szavakat, jól esnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!