Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Várjak rá vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit egy pár évvel ezelött ismertem meg és találkoztunk is.Ésszerelmes lettem belé.Amikor lett volna rá lehetőségem hogy több legyen köztünk akkor el löktem magamtól most meg már van barátnője.Egyre többet gondolok rá.Elképzeltem hogy miyen jó lenne vele lenni,családot alapítani stb Régebben neki is voltak ilyen elképzelései.És most meg bármit meg tennék hogy átölelhessem hogy meg csókolhassam hogy halljam a hangját.Kedvel még mindig engem és be jövök neki de nem tudom mit csináljak nem tudom elfelejteni őt.Fontos lett nekem. /L
2020. ápr. 11. 17:55
 1/3 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%
Bizti, hogy ot akarod, nem csak siman nem ott tart az eleted, ahol elkepzeled, es a mehed diktalja es most keresel egy alkalmas alanyt, a multadbol?
2020. ápr. 11. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"es a mehed diktalja"

:DDDD Ez hatalmas. Tüzel.

Egyre több az ilyen, meg "az exemmel álmodok" kérdés. Nyugi, csak a bezártság, elszigeteltség, magány miatt van a járvány miatt. Majd elmúlik, ha ennek vége lesz.

Vagy gyártsunk konteót, és mondjuk, hogy az 5G miatt van. :O

2020. ápr. 11. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy miért így működnek sokan.

Ha ott van az illető nem kell, ha nincs, vagy van már valakije akkor kell?!

Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy pont ő kell neked.

2020. ápr. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!