Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők: harmincas férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők: harmincas férfiként ezzel flúgos vagyok? Szerintetek mennyire vonzó valaki ilyen tulajdonságokkal?

Figyelt kérdés

A szabadidőmben olvasni szeretek, kirándulni, természetet járni, biciklizni és jógázok is. Szeretek utazgatni, új helyeket felfedezni. Szoktam valamennyit edzeni, ha nem is vagyok tökéletes, nem hanyagolom el magamat. Nem cigizek, keveset iszok. Untat a foci, utálom a diszkókat, bulikat, fesztiválokat: a tülekedést, a fülsüketítő hangos zenét. Táncolni sajnos nem nagyon tudok: próbáltam tanulni, de nem nagyon ment. Viszonylag kevés barátom van, sajnos többen külföldre mentek, elsodródtunk az életben egymástól. Az ismerőseim szerint barátságos vagyok, bár kissé visszahúzódó. Autóm nincs, mert feleslegesnek tartom, akkor inkább taxi, vagy bérlés, ha évente egy-két alkalommal kellene.

Van egy munkám, amit szeretek és normálisan még tudok élni belőle. Volt már barátnőm és igen, voltam már nővel, nem az a probléma, hogy kisfiú maradtam.

Valahogy úgy érzem, kilógok a sorból mindenhol és emiatt a párkeresés is sokkal nehezebb, de felmerült, hogy valahogy flúgosnak néznek az emberek, mert nem érdekelnek a szokásos dolgok, pl. hogy kinek milyen autója van, vagy drága nyaraláson volt. Én boldog vagyok egy belföldi nyaralással a Balatonnál, vagy hazalátogatni a szüleimhez, vidékre, hiszen szép helyen laknak.

Nektek mindez hogy jön le? Valami gond lehet velem, ami miatt kevésbé vagyok vonzó egy átlagos nőnek? Vagy nem?

2020. ápr. 22. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Flúgosnak nem mondanálak, szerintem még akár jól is kijönnék veled ha ismernélek, viszont az tuti, hogy nem mondanék igent egy randira. Ahogy az első válaszoló írta, az írásodból süt a "hópehely szindróma". Engem nagyon taszít, ha valaki ennyire lenéz és általánosít másokat.
2020. ápr. 23. 08:42
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerinten benézi, aki átlagosnak gondol. Ez itt amúgy is csak pár karakter, leírva. Az alap nagyon jó. Nem egy mai felszínes tahó vagy. Egyébként én is ugyanilyen vagyok, csak annyi, hogy érdekel más dolgok pluszban és többet csavargok (nem külföldön). Akinek ez unalmas, az menjen szénbányába csillónak.
2020. ápr. 23. 10:16
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
10-es te hülyeséget írtál. Azért mert te ezeket tapasztalod az nem azt jelenti hogy minden nő olyan pasit szeretne.
2020. ápr. 23. 11:24
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Küldj magadról képet hadd lássalak. Kivancsi vagyok rád.

30N

2020. ápr. 23. 11:25
 15/16 anonim ***** válasza:
49%
#13 Attól, hogy te még csak fehér jegesmedvét láttál, még létezhet lila is, csak nem túl nagy a valószínűsége.
2020. ápr. 23. 12:34
 16/16 anonim ***** válasza:
75%
Csokisisler te vagy édesmézes ugye? A szöveg amit küldesz privát rögtön lerí hogy mi volt a felhasználó neved korábban😂
2020. ápr. 23. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!