Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan képzelitek el az ideális partnert? Milyen tulajdonságokkal kellene rendelkeznie?
Véleményem szerint..
-Mutassa ki az érzéseit, bármiről is legyen szó, ne szégyellje a szentimentális oldalát sem
-Legyen udvarias
-Ha kell, legyen komoly, ha kell, viccelődjön, rendelkezzen humorérzékkel
-Ne legyen vaskalapos, a tolerancia véleményem szerint elengedhetetlen, szeretem a haladó szellemű embereket
szerintem jók amiket felsoroltál, de igazabol oda jutottam h teljesen felesleges ilyen listakat allitgatni. megismersz embereket es eldontod h jo-e neked veluk, ennyi. pl az en baratom nem igazan szereti a homkszexualisokat, ami nekem alapbol nem egy szimpatikus tulajdonsag. de nem gyuloli oket, sot, anno (o idosebb nalam, 38) meg szabolcs megyeben mikor o fiatalabb volt, ugye akkor meg nem igazan "divott" ez foleg videken, de volt egy haverja akirol kiderult, es a barati tarsasagukban nagyon sokan elfordultak tole, o megis tovabbra is a baratja maradt. csak kicsit konzervativ nezeteket vall, pl a felvonulas kapcsan, meg a meleg hazassagjogok kapcsán. en ezt elkonyveltem h ez igy van, nem egyezunk ebben teljesen, de emiatt nem fogok felrugni egy kapcsolatot mert jo ember es nem fogunk ezen osszeveszni.
foleg h csomo olyan erteke van ami valahol magaban hordozza ezt a "vaskalapos" mentalitast - igazi uriember, kemeny eros akaratu, hatarozott ferfi, kicsit mintha nem is ebbe a korba kellett volna szuletnie. kiralynokent kezel.
Az se mindegy, hogy rövid- vagy hosszútávon mik a fontosak. Pl. én a páromba az elején még azt láttam meg, hogy milyen jó, hogy:
- helyes
- okos
- udvarias
- vicces
- határozott
Viszont már hosszabb távon az is fontos lesz, meg ez később derül ki, hogy:
- mennyire kitartó
- milyen a világnézete, vallása (vagy hite), beállítottsága
- mennyire áll ki melletted
- ki a fontosabb számára, a szülei véleménye vagy te
- merre tart az életben, merre szeretne menni
- mennyire képes vagy mennyire szeretne másik városba/országba is kimenni rövid/hosszabb távra dolgozni, élni, lakni
- mennyire szeret utazni
- szeretne-e gyerekeket, mennyit
- szereti-e az állatokat, inkább kutyás vagy macskás stb.
Ezek is fontos dolgok, ha még a lista elején az emberke meg is felel, de olyat nem fogsz találni, akiben tökéletesen minden megvan szerintem. Pl. az én párom nagyon nem szeretne Budapestre menni (hiába több a munka és a fizetés is), de pl. az ország másik felébe ugyanezért szívesen elmenni. Ilyenkor pedig alkalmazkodni kell és kompromisszumot kötni. Vagy ő nem szereti a németjuhászt, hát akkor választunk olyan kutyát, ami mindkettőnknek megfelel. De nem lesz egy talán munka vagy kiköltözés sosem fontosabb, mint Ő :)
Fontos, hogy minél több közös pontunk legyen. Nem fontossági sorrendben:
politika
világnézet
hobbi
zene
ízlés
stb.
De ami mindenképpen számít:
ápolt
humorérzék
türelem, megértő
"kémia"
hűség
megbízhatóság
bizalom és önbizalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!