Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Harmincas korosztaly, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas korosztaly, nem eliras, ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Szoval a kollegammal bejovunk egymasnak, meg semmi nem tortent de penteken nem mentem dolgozni es hetfore rajzolt egy palcikaembert nagy mosollyal az asztalomra egy papirra, es tudom hogy o volt (vegigkerdeztem mindenkit).

Tudom, hogy allati gyerekes, meg hihetetlen hogy harmincas emberek ezen a szinten allnak (tenyleg rohej, meg a magam elott is) de ez most mit jelent?

Jelenleg nem beszelunk egymassal, de ez csak atmeneti dolog (Marmint a nem beszeles).

Mindegy, a lenyeg h ezt most miert rajzolta nekem?

Koszi

2019. nov. 26. 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán kérdezd meg tőle, mi honnan tudjuk?
2019. nov. 26. 16:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A szándék a fontos, szerintem, nem a módja, ahogyan ezt kifejezi. Kérdezd meg tőle, hogy ez mit jelent a részéről.
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Poénkodik.

" hihetetlen hogy harmincas emberek ezen a szinten allnak "

Ha tudnád, hogy a 40-es és 50-esek között is vannak ám ilyenek, akkor sírva szaladnál haza. :D

4/13 anonim ***** válasza:
Honnan a lópikulából kellene ezt nekünk tudni, hogy miért rajzolta azt neked. Biztos biztatni akart hogy fel a fejjel, jobbulást. Mi ő vagyunk, vagy mi a tököm?
2019. nov. 26. 16:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem játszani akar!

Te is rajzolj neki egy pálcikaembert , csak rajzolj hozzá egy akasztófát is.

biztosan akasztófásat akar játszani.

2019. nov. 26. 16:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Rajzolt volna faxt a faladra vagy rakott volna bu*zlós harry potter hátteret a gépedre?
2019. nov. 26. 16:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyfajta flörtölés. Mi is 30 fölött jöttünk össze a férjemmel, egyébként komoly emberek vagyunk, de szeretünk viccelődni. Ő pl. egyszer meghúzta a hajamat, mint az oviban, vagy elment mellettem és megérintette a homlokomat. Ha kölcsönös a vonzódás, akkor ilyen kis apró dolgok viszik közelebb egymáshoz a két embert. Az utolsó lépés az volt, hogy meséltem, hogy kitörött az üveg a visszapillantó tükrömből, és míg dolgoztam, ő titokban kicserélte. Beültem az autómba, észrevettem a tükröt, és tudtam, hogy ez a férfi kell nekem.
2019. nov. 26. 16:56
 8/13 A kérdező kommentje:

Koszi minden valaszt, a helyzet az hogy tegnap a papirral egyik felet teleirtam irodai dolgokkal (kiveve a rajzot) amit ma az asztalomra huzott hogy lassam gondolom hogy bunko voltam. Egesz nap ram sem nezett, nem is koszont szoval rajzoltam neki egy szivarvanyt napocskaval es az asztalomon hagytam.

Ertem en hogy vannak ilyen emberek meg rajta kivul, de en ezt total hulyen elem meg. Marmint hogy frankon egy vizsgamunkan filoztam annyit mint azon, hogy mit rajzoljak vissza neki ugyanarra a lapra:-)

2019. nov. 26. 18:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez a szivarvany-napocska kombo onnan jott hogy volt egy nehezebb periodusunk ami ugye eso, es eso utan szivarvany es napocska-jelentese szamomra, boldogsag es a dolgok javulasa koztunk. Mast nem tudtam volna rajzolni mert hazat, meg ilyesmit nyilvan nem lehet, de hogy 30 askent ilyen marhasagon kell filoznom mint altalanosban...az szamomra egy vicc.
2019. nov. 26. 18:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
40+ kolléganőm süniket hagy az asztalomon. Nem akadok fent rajta.
2019. nov. 26. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!