Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas korosztaly, nem eliras, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Szoval a kollegammal bejovunk egymasnak, meg semmi nem tortent de penteken nem mentem dolgozni es hetfore rajzolt egy palcikaembert nagy mosollyal az asztalomra egy papirra, es tudom hogy o volt (vegigkerdeztem mindenkit).
Tudom, hogy allati gyerekes, meg hihetetlen hogy harmincas emberek ezen a szinten allnak (tenyleg rohej, meg a magam elott is) de ez most mit jelent?
Jelenleg nem beszelunk egymassal, de ez csak atmeneti dolog (Marmint a nem beszeles).
Mindegy, a lenyeg h ezt most miert rajzolta nekem?
Koszi
2019. nov. 26. 16:40
11/13 Andi80018 válasza:
Süniket? Milyen süniket? :-))
12/13 anonim válasza:
Kedvenc állata, mindenhova odafirkantja :D
13/13 A kérdező kommentje:
Siker: ertette a szivarvany jelzest marmint hogy neki szolt, mert ma vegre befejezte az engem valo kerulest es megkerdezte h hogy vagyok. Komolyan, hihetetlen hogy felnottek igy kommunikalnak, hogy tenyleg ezt a nyelvet ertik,.. a gond az hogy amikor bejott ra sem neztem, pedig kellett volna csak olyan hulyen erzem magam ha bamulom ot, es tok erzekeny pasi minden jelre figyel, mindennek valami jelentoseget tulajdonit es remelem h azert tudja h bejon nekem es vegre elhivjon randizni, vagy megerintsen vagy valami ami valahogy kozelebb visz minket egymashoz.
2019. nov. 27. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!