Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nélküle egy senki vagyok!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nélküle egy senki vagyok!?

Figyelt kérdés

Életem első szerelme volt, nagyon sokszor próbáltam meg túllépni rajta, terapeuta segítségére is szorultam, de valahányszor szánalmas elbuktam. Mikor már kezdtem volna elfelejteni, konkrétan újra belekergettem magam a szituációba. Mostanáig nem tudtam ennek az okát. Biztos, féltem beismerni magamnak, vagy én nem is tudom, de rá kellett jönnöm, hogy semmi másról már nem szól az életem, csak róla. Tehát így, hogy elvesztettem őt, egy senki vagyok, valóban semmit nem tudok elmondani magamról, csak annyit, hogy valaha itt volt az életemben Ő. Minden, ami eddig érdekelt, amit eddig csináltam, ami számított nekem, az miatta volt, hozzá kapcsolódott.

Tudom-tudom, szörnyen hangzik, de hogyan tudnék egy személyiséget felépíteni magamnak? Hogyan tudnék rájönni, hogy ki is vagyok valójából?

2020. ápr. 22. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj vissza a terapeutához és keress egy önismereti csoportot a környékeden.
2020. ápr. 22. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs szükséged terapeutára.

Magadtól is feltudod fedezni magad.

Akkor szerzed vissza az erődet igazán.

2020. ápr. 22. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:

emlékezz vissza mit csináltál szívesen, mielőtt megismerted volna őt

akkor majd eszedbe jut a régi életed

2020. ápr. 22. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Keress másik pszichológust, valószínű az előző nem volt megfelelő.
2020. ápr. 22. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Priviben írhatsz részletesebben erről. :)
2020. ápr. 22. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:

De buta vagy... :) A szerelem belőlünk fakad, az a mi érzésünk és rávetítjük a megfelelő ill. a megfelelőnek tűnő emberi lényre. Nem a másik lény, ember a lényeg, hanem te, az érzéseid. Amit kihoz belőled, az te vagy. :)) Te döntöd el kinek ajánlod, kinek adod, ha kedved van.

A szerelem te vagy! A te érzéseid, a te valód! Semmit nem veszítettél el, csak olyanra áldoztad, adtad, aki nem értékelte.

Ez ilyen egyszerű... :)

Szép életet kívánok neked, tiszta szemmel, tiszta szívvel, ami csak neked van, senki más nem érezhet így, és senki nem kaphatja meg, csak akinek ezt neki akarod adni. :)

Kérlek, olvasd el többször amit írtam. Értsd meg, hogy a te éned, érzelmeid, szíved az csak a tiéd. A csoda te vagy, mert te tudsz így érezni. Ha nem viszonozzák az sem a te hibád, az a másik döntése/érzése, hagyd tiszteletben.

Semmi és senki nem írhatja felül a te érzéseid. Az a tiéd. Örülj neki, légy hálás, ez egy ajándék, mit kaptunk Teremtőnktől.

2020. ápr. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!