Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állít be a barátom mások előtt úgy, hogy én nem lennék senki nélküle?
mindenkivel azt érezteti, tudatja, hogy örülhetek, hogy ő velem van.
nekem meg azt az arcát mutatja, hogy velem akarja leélni az életét.
pl anyagi függőségben lenni a másiktól, az nem a kettejük magánügye????miért kell tudatni ezt mindenkivel?
amikor a másik pedig mindent megtesz, hogy jó legyen (nem egy munkanélküli, naplopó)
konkrétan az indokra, a miért-re vagyok kíváncsi, nem arra hogy szakítsak, vagy ne
Gondolom barátod nélkül kisebb bajban lennél anyagi téren, de megkértél minket rá hogy ne menjünk bele. Tegyünk így.
A kérdésre válaszolva pedig szvsz. mások előtt akar felvágni veled.. annak rovására, hogy Téged éget.:(
Meg kellene beszélnetek.:)
Lehet, hogy mint férfi, szereti éreztetni, hogy ő a domináns fél. Vagy önbizalomhiányos, és ezért szereti hangoztatni társaságban, hogy ő a főnök.
Sajnos jobb ötletem most nincs :S
Viszont ha ez téged zavar (és ha nem zavarna, nem tetted volna fel a kérdést), akkor próbáld megbeszélni vele, hogy ilyet ne csináljon, mert ez neked rosszulesik.
Úgy érzi, hogy mások szemében ő ettől "nagyobbá" válik, mert te mások szemében több vagy, mint ő. Ez egy kisebbrendűségi érzés.
.
nem gondoltam volna, hogy ezzel nagyobb az ember mások előtt, hogy hierarchiát állít fel a saját kapcsolatában.
és állítom, még el is éri a hatást és tényleg lenéznek engem az ismerősei
már jeleztem neki, hogy úgy akarja magát beállítani hogy ő a minden én meg senki, és hogy ilyeneket szajkóz egyikünk a másikról, így nem lehet KÖZÖS életet/jövőt építeni
és mint a legeslegtöbb esetben: nem reagál semmit! és nem is változik semmi!
ok önbizalomhiányos, kisebbrendűségi érzései vannak, ő akar a domináns nagy hímnek látszani
de hogy ezt még be is veszik a kívülállók...borzalom!
köszi a válaszokat
XD Ez durva!!! Szerintem kezdjél hozzászokni a szoknyához barátocskám ;)
Nem olyan gáz az..
arcoskodni akar. ennyi. egyik haverom tök ugyanígy viselkedik. azt hangoztatja mindenkinek h így meg úgy meghúztam a bnőjét meg itt meg ott. közben kiderült h le sem feküdtek. de a bnője előtt meg így szereti meg úgy szereti. aztán a csaj szakított vele. utánna meg azt terjesztette h ő szakított a csajjal mert az ágyban nem volt elég jó a csaj.
és az a legszomorúbb h ezt az összes bnőjével eljátsza. vigyázz vele nagyon....mert a végén még te jössz ki belőle szarul.
kedves utolsó
VALÓBAN hasonló a jellemvonás
és igen, eddig mindig én jöttem ki szarul belőle
és ráadásul a saját apámat is megvezette, aki szerint: milyen rendes gyerek éééés nekem kell összeszednem magam, ééés még én próbáljam őt megtartani!!!
hát ez akk már tényleg gáz. én azt mondom h szakíts vele. ez sztem elég indok. a bnője vagy, nem a tulajdona. és ez még nem elég indok arra h úgy beszéljen rólad a hátad mögött mint akit a seggéből rángatott volna elő.
utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!