Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de úgy érzem néha nem igazán szeretem, de ö imád engem. Ha szakítanék vele, megőrülnék nélküle, de így se érzem jól magam. Mit tegyek? Félek, hogy megcsalom.
Figyelt kérdés
De van egy másik fiú aki nagyon tetszik nekem, csak egy a bibi, egész jóba vannak(a barátom és a másik fiú, mivel van közös haverjuk is).Ez a fiú velem flörtöl is, és úgyérzem sokkal több a közös bennünk mind a jelenlegi barátommal.Igazából a szívem mélyén félek hogy félreértem a jelzéseket, és nem is akar tölem semmit, mivel a barátai közül senkinek nincs nöje, és úgy tünik jól megvannak nélküle.Én vagyok az egyetlen lány aki velük bandázik. Mit tegyek?2008. okt. 15. 16:42
1/1 anonim válasza:
Meg nyugtatlak h bizhatsz a tanácsomban mert én is ugyan igy voltam ...
én 2évig voltam együtt a sráccal. És én ugy tudtam ott hagyni h egy olyan sráccal ismerkedtem meg akit nem ismer és te is ezt ennéd jol, mert ne tedd tönkre a barátságukat, ne uszitsd a vitát!!!
Szépen ülj le egydül és gondold végig h mit akarsz, és h akarod e még ezt a kapcsit. ha bármiben segithetek írj nekem bövebben
címem: lelek-merek@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!