Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy anyám el akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy anyám el akar kísérni a randimra 19 évesen?

Figyelt kérdés
Neten ismertem meg a pasit és anyám el akar kísérni, hogy lássa mielőtt elvisz randizni, mert szerinte interneten mindenki csak gyilkos vagy rossz ember. Amúgy messze lakunk egymástól a pasival.
2020. ápr. 16. 22:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
67%
És mi van, ha egy pszichopata? Elcsal a lakására, megerőszakol, vagy már többen várnak ott, eladnak prostinak, vagy akár ki is nyírhatnak. Sok az efféle bűntény. Gondolkodj!
2020. ápr. 16. 22:44
 22/32 anonim ***** válasza:
57%

Ne menj el hozzá.

Anyukádnak igaza van, hogy félt!

Menjen ő hozzád, ha fontos vagy neki annyira. De szerintem felejtsd el. Normális férfi nem várná el tőled, hogy több 100 km-t utazz egy idegrn helyre egyedül. Tényleg pont így rabolnak el lányokat...

2020. ápr. 16. 23:29
 23/32 anonim ***** válasza:
27%
Nem vagyok sem öreg, sem.prú
2020. ápr. 17. 00:46
 24/32 anonim ***** válasza:
69%
már alapból az, h több száz km-re... hagyd inkább ezt az egészet. Távkapcs nem éri meg, tapasztalatból mondom.
2020. ápr. 17. 02:13
 25/32 anonim ***** válasza:
80%

Eléggé fura.

Mondjuk arról is megvan a véleményem, hogy az első randin nem ő jön hozzád, illetve még csak fel sem ajánlja, hogy legalább "félúton" találkozzatok..

22L

2020. ápr. 17. 03:55
 26/32 anonim ***** válasza:
66%
Én csak arra a dumára lennék kiváncsi, amit az udvarló beadott neked, hogy miért nem jön ő hozzád első randira. Bemutatkozni, ilyesmi. Nem valami lovagias:) milyen forma lehet ez? Nekem van egy gyanúm, hogy melyik népcsoportba tartozik, ha így van, mentsd az irhád:)
2020. ápr. 17. 04:56
 27/32 anonim ***** válasza:
87%
Az engem is érdekelne, hogy egyáltalán felajánlotta-e a férfi, hogy ő utazik le hozzád. Amikor én találkoztam nőkkel, általában én utaztam hozzájuk. A másik dolog meg, hogy miért kell rögtön első randin együtt aludni?
2020. ápr. 17. 05:24
 28/32 anonim ***** válasza:
84%
Volt már egy pár tinderrandim, de tudod mikor utaznék több száz km-t egy pali miatt. Tőlem aztán lehet a legnormálisabb, leghelyesebb ember a világon, akkor sem. Jó nagy nyomorék lehet, ha még félúton sem akar találkozni. Te meg már most azt csinálod, amit mond?
2020. ápr. 17. 06:59
 29/32 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy tudom,hogy határzár van,nem nagyon lehet több száz kilométereket utazgatni...de ez az egész helyzet nagyon gyanús,èn a helyedben lemondanàm a randit
2020. ápr. 17. 07:38
 30/32 anonim ***** válasza:
78%
Igaza van, fő az óvatosság.
2020. ápr. 17. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!