Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy anyám el akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy anyám el akar kísérni a randimra 19 évesen?

Figyelt kérdés
Neten ismertem meg a pasit és anyám el akar kísérni, hogy lássa mielőtt elvisz randizni, mert szerinte interneten mindenki csak gyilkos vagy rossz ember. Amúgy messze lakunk egymástól a pasival.
2020. ápr. 16. 22:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%

Ötös válaszoló vagyok.

Na, így már nagyon is érthető, ha te szeretnél több száz kilométert utazni. Ugye, te se gondoltad komolyan, hogy 19 évesen egy több száz kilométerrel arrébb full idegen városban egy full idegen sráccal akarsz találkozni? Nem, ez nem játék. Rengeteg fiatal lányt akarnak így becsapni, te nem legyél egy közülük.

Vagy ő jön hozzád, vagy megy valaki (leginkább egy férfi rokon) veled a biztonság kedvéért. Gondold át ezt egy picit jobban.

2020. ápr. 16. 22:36
 12/32 anonim ***** válasza:
83%

Viszont a több száz km az már nekem nem férne bele nőként.

Jöjjön le hozzád a pasi, nehogymár te utazz ennyit! Ebben vmi rosszat sejtek. Szülőként én is féltenélek.

2020. ápr. 16. 22:36
 13/32 A kérdező kommentje:

Jó, de ha tényleg egy normális ember? Mégis mit fog rólam gondolni, hogy elvileg nagykorúként anyuka, apuka kísérget? Viccnek fog nézni.

Nem szeretném ha ő jönne, mert akkor itt kéne aludnia nálunk, ő meg egyedül lakik és én aludnék nála így.

2020. ápr. 16. 22:38
 14/32 anonim ***** válasza:
82%
Jó szándékkal írom, ebbe nehogy bele menj! Csapda is lehet. Nagyon fiatal vagy, nem tudhatod milyen szándékai lehetnek egy olyan férfinek, aki téged akar odacsalni. Ha fontos lennél számára, eljönne ő a te városodba.
2020. ápr. 16. 22:39
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
Anyukád normálisan viselkedik. Több száz kilométert akar utaztatni egy random fas.i a netről. Ez a nem normális.
2020. ápr. 16. 22:40
 16/32 peca1000 ***** válasza:

Érthető az aggodalma.

Utazzon le a pasi hozzád, édesanyád meg a távolból figyeljen.

De jobb lenne, ha helyi pasikkal randiznál.

2020. ápr. 16. 22:40
 17/32 anonim ***** válasza:
74%

Félúton kellene találkozniuk, hogy fair legyen anyagilag.

#Kérdező

De amúgy pedig ez így nem jó, komolyabb bajba is kerülhetsz, mert ez így több, mint gyanús. Másrészt - biztosan találsz valakit aki megfelelő a környéken is, hacsak nem egy elszigetelt tanyavilágban élsz.

2020. ápr. 16. 22:41
 18/32 anonim ***** válasza:
72%

Teljesen az előző kommentelők véleményét osztom. Lányként ennyire messze ne menj sehova és ennek tudatában teljesen megértem anyukadat is.

Ha az elővigyázatosságtol eltekintünk se menj el, ekkora távnál szerintem igenis a férfi jojjon, ne te..

2020. ápr. 16. 22:41
 19/32 anonim ***** válasza:
85%

Még rosszabb. Ha nem érti meg, hogy a biztonságod fontosabb, mint egy random randi, akkor nem érdemel meg. Egy igazi férfi biztonságban akarja tudni azt a lámyt, nőt, akit szeret. Az lenne a vicc, ha emiatt faképnél hagy.

És a másik... Ott aludnál egy idegen férfi otthonában? 22 vagyok, de ez nálam kicsapja a biztosítékot. Egy idegen férfi a neten hizelegve felcsalogat magához, hogy ott töltsd az éjszakát. Gondolkodj el ezen! Szerinted mire kellenél?

2020. ápr. 16. 22:42
 20/32 anonim ***** válasza:
83%
Ott aludni ekkora távnál, hogy meg sosem találkoztatok és mindenfele segítség nélkül? Iszonyatosan felelőtlen és gyerek vagy, ha ebbe belemesz..
2020. ápr. 16. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!