Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fura vagy nem fura ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura vagy nem fura ez az üzenet egy férfitól?

Figyelt kérdés

Internetes ismerkedés, fél éve. Nem találkoztunk még. Üzenet: A vírus helyzet miatt nem tudni, mikor tudunk találkozni, de nem tudok tovább várni, ezért leírom, hogy úgy érzem, szerelmes vagyok beléd. Remélem nem ijedsz meg, de kikívánkozott belőlem, szeretlek, mindent veled akarok csinálni és ölelni és együtt élni.

30 éves férfi

2020. ápr. 15. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Háló helyett halót akartam, elnézést.
2020. ápr. 15. 20:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a nővérem játszotta el ezt egy fiúval. Netes ismerkedés, nagy szerelem stb...

Az első (egyben utolsó) hétvégéjük arról szólt, hogy a nővérem elutazott a sráchoz, aki az ország másik végében lakott. Hazajött, még pár napig leveleztek, aztán vége lett.

Azt mondta, hogy élőben más volt, mint ahogy elképzelte őt. Ettől függetlenül próba szerencse. Addig nem tudjátok, amíg nem találkoztok.

2020. ápr. 15. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hú, nekem ez nagyon fura. Már eleve az, hogy miért kell fél évig húzni a levelezést??
2020. ápr. 15. 20:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Idealizál, aztán ha valami nem olyan mint képzelte összetörik a tükör.
2020. ápr. 15. 20:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Külföldön él, én meg itthon.
2020. ápr. 16. 12:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

És arról volt szó, ha úgy alakulna, visszaköltözne az országba vagy azt szeretné, ha te mennél ki? Nyilván ezek később valósulnának meg, de mi a véleményetek erről?

Egyébként mindenképpen minél hamarabb (ha a járvány lecseng persze) találkozni kell, mert ahogy írták előttem, ott dől el minden, addig magába a szerelembe vagytok szerelmesek.

2020. ápr. 16. 12:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Fogunk találkozni, nagyon remélem nyárra lecseng a vírus.
2020. ápr. 16. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!