Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyire elrettent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire elrettentő? 20/F (randira hívás utoljára)

Figyelt kérdés
én érzem hogy valami nem jó, hogy nem nagyon akarod ezt hogy itt valami legyen de sajnos már késő :D hahahahaa :D.... és most megértő:....szóval ha még mindig nehéz napjaid vannak megértem és sajnálom, ha tudnék rajtuk akár távolról is segíteni akkor nagyon szívesen segítenék de nem tudok :/. viszont én megpróbálom minnél érzelem mentesebben leírni mert tudom hogy ez nem a világ legromantikusabb filmje jelenleg szóval egy randit kérnék tőled. HÚ itt ezt majdnem elküldtem :D... szóval én csak annyit szeretnék tőled kérni hogy legalább utoljára találkozzunk és ha rosszul érzed magadat már a randi közben vagy akár bármilyen rossz érzéseid lesznek azután akkor megértem. de ha még jól is sikerülne és jól éreznéd magadat még akkor sem szabad magadat elbíznod, mert én nem olyan vagyok, elegem van abból a sok nőböl akik azt hiszik ilyen könnyen megkaphatnak.

2019. okt. 29. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A vége elég nagyképűre sikeredett.
2019. okt. 29. 12:04
 2/12 A kérdező kommentje:
deeee az csak vicc, szerintem ő érteni is fogja, de ha egyáltalán nem jó akkor amúgy azon kívül?
2019. okt. 29. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
:D inkább ne!
2019. okt. 29. 12:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vessződ? Igénytelen irka-firka. Előbb tanulj meg írni, utána okoskodjál.
2019. okt. 29. 12:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha egyezik a humorérzéketek, akkor biztosan jó lesz.
2019. okt. 29. 12:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre annyi lenne a válaszom, hogy:

"Igazad van, minden nő ölne érted, így én nyilván nem érdemellek meg. Nem is pazarlom tovább az idődet, szia."

20/L

2019. okt. 29. 12:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Zsanettvarlaka szokokutnal
2019. okt. 29. 12:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Én majdnem kétszer annyi idős vagyok, mint te, szóval lehet, azóta más a stílus, de én ezt nem küldeném el.

Gondolom, ez a te kérdésed:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Szerintem ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Minek aláznád meg magad miatta? Légy magadhoz őszinte: el tudod képzelni, hogy ebből még bármi legyen? Talán sosem fogod megtudni, mi volt a baja, de ezen már nem tudsz változtatni. Jelenleg a csaj - úgy tűnik - nincsen kész egy kapcsolatra, az is lehet, hogy jön majd neki valaki, aki miatt ez változni fog.

A levél vége meg hiába van humorosnak szánva, egyszerűen nem illik a helyzethez.

2019. okt. 29. 13:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Elrettentő, ránézek és borzongok. Használj már központozást, ember! Alig lehet felfogni, mit írsz, annyira tagolatlan az egész. Szerintem a csaj inkább attól menekül, hogy fejtegetnie kelljen az üzeneteidet a jövőben is.
2019. okt. 29. 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem ismerlek titeket, és lehet, hogy alapból így kommunikáltok, de én ezt se értelmezni, se értékelni nem tudnám.

Szerintem sokkal jobb lenne a mondanivalódat vagy lényegretörőbben, világosabban leírni ("Sajnálom, hogy rossz passzban vagy mostanában, szívesen segítenék, ha tudok bármiben is. Lenne kedved valamikor találkozni/enni egy sütit/kávézni/sörözni?") vagy egyszerűen indirekt módba kapcsolnál, és magabiztosan, a lány érzéseit, érzelmeit figyelembe véve tettekkel kerülnél hozzá közelebb. Például beszélgetést kezdeményeznél általános témákról, felvidítanád a napjaid vicces/kedves eseményeinek elmesélésével, érdekes tartalmakat osztanál meg vele, találkozóra hívnád, de nem görcsösen randizni, hanem először kapcsolatot kialakítani, jobban megismerni egymást.

22L

2019. okt. 29. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!