Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fura vagy nem fura ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura vagy nem fura ez az üzenet egy férfitól?

Figyelt kérdés

Internetes ismerkedés, fél éve. Nem találkoztunk még. Üzenet: A vírus helyzet miatt nem tudni, mikor tudunk találkozni, de nem tudok tovább várni, ezért leírom, hogy úgy érzem, szerelmes vagyok beléd. Remélem nem ijedsz meg, de kikívánkozott belőlem, szeretlek, mindent veled akarok csinálni és ölelni és együtt élni.

30 éves férfi

2020. ápr. 15. 19:49
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Azután telefonba is elmondta ugyanezt.
2020. ápr. 15. 19:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Fél év után nem fura. Háló effektus lehet.
2020. ápr. 15. 19:51
 3/17 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, de én is így érzek iránta. Csak félek, nehogy csak bolondozzon velem.
2020. ápr. 15. 19:53
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Ne vedd komolyan. Úgyis az első találkozón dől el az a nagy szerelem. Addig csak önámítás meg rizsa. Nem beléd szerelmes, csak a szerelembe. Lehet, hogy első találkozón kiábrándul, az is lehet, hogy beléd kapaszkodik és tőled várja majd a megváltását, akkor is csak egy komolytalan vallomás, még ha komolyan gondolja is.
2020. ápr. 15. 19:53
 5/17 anonim ***** válasza:
15%
Ez tök jó.
2020. ápr. 15. 19:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam már "szerelmes" úgy, hogy csak neten beszéltünk. Tulajdonképpen lehetséges, de azért nem árt tudni, hogy ilyenkor nem magába az emberbe vagy szerelmes, hanem egy idilli képbe, amit felépítettél magadban. Azért egy ember vonzerejét nagyban befolyásolja a testbeszéde is...a mimikája, a mozdulatai, a nevetése. Simán lehet, hogy mikor találkoztok, élőben egyáltalán nem olyan lesz, mint amire számítasz. Hiába láttad képen, esetleg videón, az más. De nyilván lehet, hogy jól sül el, nálunk anno jól alakult, majdnem 9 évig voltunk együtt.
2020. ápr. 15. 20:00
 7/17 Noren1989 ***** válasza:
100%

#4el kell egyetértsek.

Ez 14 évesen oké lenne, de 30évesen már tudhatnád, hogy a nők nem így működnek.

Fél évig miért nem volt tali?

Az utóbbi 1,5-2 hónap persze érthető,de a többi?

2020. ápr. 15. 20:00
 8/17 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nem fura, ráadásul értelmesen, intelligensen, szépen fogalmazta meg. Ha te is ezt érzed, írd meg neki, ne játszmázz. Es próbáljatok megoldani legalább egyetlen találkozót.
2020. ápr. 15. 20:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy 30 éves férfi és (egy nem tudjuk hány éves) nő fél évig nem fogja húzni-halasztani a találkozást, pláne akkor nem, ha szerelemesek.

Valamelyik féllel, ha nem mind a kettővel valami defekt lehet, ha fél évig egy nyamvadt kávézást, vagy sétát nem tudtatok összehozni

Amúgy hány éves vagy?

És eddig miért nem találkoztatok?

2020. ápr. 15. 20:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen? 13 évesen talán, de így szerelmes. Hagyjuk már. Max abba, akinek elépzelte az illetőt. Aki nem létezik.
2020. ápr. 15. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!