Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Maguk mit szólnának ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Maguk mit szólnának ehhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szóval, mi lenne a hozzáállásotok, ha a partneretek szeretne néha magázni titeket a kapcsolatban? Persze poénból.

Pl. Jöjjön ide, adja ide, hozzon ezt-azt, ne csinálja stb.

Az az igazság, hogy szexben leginkább, mert felizgatja, ha magázhatna pl. Feküdjön most így, istenien szop, nagyon kívánatos stb. 😁

Ti is visszamagáznátok?

Hm?

Kort is írjatok!

2020. ápr. 12. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Az előtted lévő kérdés ihletett? :D

Poénból szerintem jó, pl.az általad leirt szituációkban, én benne lennék. Nálunk főleg vicces lenne, pont írtam az előző kérdéshez is, hogy a kiszemeltemet is magáztam és jó napot-oztam, mikor először találkoztunk :D Persze akkor nem poénból.

2020. ápr. 12. 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

27 vagyok, de múlt nyáron még elkérték a személyimet, amikor bort vettem valamelyik üzletben. Esetemben elég furán venné ki magát egy magázódás :D

De amúgy persze, szex közben sok minden belefér, bár nem szeretem a beszélgetést ilyen helyzetben, ha a páromnak ez lenne a kattanása, nem zavarna. Azért inkább viccesnek tartanám, na :D

2020. ápr. 12. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Ezt szerepjátéknak hívják:)

És biztos, hogy sokan csinálnak ilyesmit.

(nem kérek privátot)

2020. ápr. 12. 10:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Pedig kapsz privátot.
2020. ápr. 12. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

2020-ban vagyunk, ha esetleg még nem tűnt volna fel. Én biztos nem csinálnám, sőt ki is röhögném aki olyat mondana, mint “feküdjön most így, jaj maga istenien szop”. Nevetséges.

De biztos van olyan, akinek ez bejön.

2020. ápr. 12. 11:57
 6/8 A kérdező kommentje:
5: több kérdésnél frusztrált vagy. Szerintem qrj egyet inkább, mert rühellem az ilyen savanyú nőket.
2020. ápr. 12. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismerek egy párt, akik magázzák egymást. Nagyon szeretik egymást, valamint elképesztően komikusak az átlag beszélgetéseik is. Viszont én nem tudnám magázni a páromat és ha ő tenné, az is furcsa lenne.
2020. ápr. 12. 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
#6 Én kúrok eleget, afelől ne aggódj. Hogy több kérdésnél is frusztrált lennék, azt nem hiszem, tekintve hogy hetente kb 1x válaszolok valamilyen baromságra. Feltettél egy kérdést, számíthatsz arra, hogy nem mindenki virágnyelven fogja megfogalmazni a válaszát.
2020. ápr. 12. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!