Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek valakit akinek van barátnője? Hogy legyek túl rajta?
Tudom, foglaljam le magam. De hiába foglalom le magam, mindig beférkőzik a tudatomba. Örülök hogy boldog ugyanakkor a pokolba kívánok mindent és mindenkit. És ez már 3x-ra fordul elő velem, teljesen össze vagyok törve. Mihez kezdjek?
A sport, nyelvtanulás hobbik nem srgítenek. Ott van a fejemben.
Az első két válaszoló mekkora egy aljadék.
A 3-as válaszolóval értek egyet. Hagyd békén.
Nyilván én sem gondoltam szétbarmolni:D Nem vagyok ekkora bunkó, nem akarok etikátlan lenni. Pláne hogy elég friss kapcsolat és a múltkor láttam és egyértelműen nagyon szerelemes. Csodálatos ember, nem akarnám megbántani.
De felemészt a tudat hogy valaki mást szeret, valaki mást ölel meg stb.
Ha találkozunk, ő ugyanolyan kedves, életvidám, megölel, érdeklődik (mindenkivel ilyen) és ilyenkor belém hasít hogy valahol nem fair az élet.
Ha a részéről egyértelműen nincs semmilyen vonzalom az irányodba - mint ahogy írtad, nagyon szerelmes az új párkapcsolatában -, akkor tényleg nincs mit tenni, el kell távolodnod tőle. Akár drasztikus lépésekkel is. Ez segíteni fog abban, hogy a rózsaszín köd szertefoszoljon és le fogsz csillapodni. Voltam én is ilyen helyzetben, elzárkóztam tőle, két hét után helyreállt a világ rendje. :)
Az pedig, hogy foglald le magad, klasszikusan valamilyen munkavégzést vagy alkotói tevékenységet takar. Vagyis amiben gondolkodnod kell és nem érsz rá a magánéleteden töprengeni. Pl. ne nézz tévét, ne olvass könyvet, mert 2 perc után megint róla fantáziálsz. Nekem hasonló esetben a sport segített, de ami igazán segíteni tud, az a munka. Beletemetkezem és csak csinálom kifáradásig - legyen az papír- vagy fizikai munka. Akkor pedig már nincs ereje gondolkodni az embernek.
Fel a fejjel, kitartás! Ne hidd, hogy neked nem fog eljönni a viszonzott szerelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!