Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknak csak a szolis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girlll3 kérdése:

A férfiaknak csak a szolis, műkörmös, műszempillás és hosszú hajú csajok jönnek be?

Figyelt kérdés
Tudom, nem mindegyiknek nyilván, de úgy vettem észre, hogy a többségnek igen. Milyen típusú paliknak tetszenek az ilyen nők? És kik azok, akik nem ilyenre vágynak?

2020. márc. 26. 18:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem introvertáltnak nem jönnek be a szolis nők. AZ átlagos nők jobban tetszenek.
2020. márc. 26. 20:55
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Visszatért dart vader
2020. márc. 26. 22:12
 23/27 anonim ***** válasza:
76%
Ha ronda vagy nem segít se köröm se szoli se szempilla.Az is a szép nőknek áll jól.
2020. márc. 26. 22:31
 24/27 anonim ***** válasza:
89%
A szolit leszámítva pontosan ilyen vagyok és el kell áruljam neked, csak egy bizonyos rétegnek jövök be. És nem, az esetek legtöbbjében nem kellenek nekem ezek a férfiak. 🤷‍♀
2020. márc. 26. 22:57
 25/27 anonim ***** válasza:
77%
18: küldhetek képet, hogy meggyőződj róla, hogy így sem vagyok ronda. Attól, hogy nem költök körmösre, pillásra, féltem a bőröm a fénykárosodástól bekövetkező öregedéstől és inkább megnövesztettem a hajam, mintsem meghosszabbíttattam, szoktam ugyanúgy arcot ápolni, sminkelni, hajat ápolni(régebben festeni is), edzeni, körmöt festeni\géllakkozni...? :) miért hiszik azt, hogy egy ilyen nő automatikusan igénytelen? :) Nekem nincs semmi bajom azokkal a csajokkal, akik ezt csinálják, de ne legyek már trampli azért, mert nem akarok semmit magamon meghosszabbítani (a körmömet nem is tudnám, annál jobban szeretek húrokat fogdosni).
2020. márc. 27. 02:19
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel undorodom az ilyenektől. Nem tudom hogy mit eszik rajtuk némelyik pasi. Csak a természetes. 47/F
2020. ápr. 1. 18:07
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Képzeld van ennek a kérdéskörnek egy párja is; "A csajoknak csak a gazdag, kigyúrt, belőtt sérójú bunkók jönnek be?"

A hozzád hasonló lányok és az ilyen kérdéseket feltevő fiúk egy közösséget alkottok, és rengetegen vagyok, tehát bőven akad választék oda-vissza. Az egymással szembeni megértés is borítékolt, mert mindkét végletbe nevetséges görcsök tartoznak, akikben a náluk szebbnek/gazdagabbnak/sikeresebbnek/népszerűbbnek gondolt emberek élből kisebbrendűségi érzetet keltenek. Egy normális nő vagy férfi se duzzog a sarokban a "cicababákon" meg a "műmacsókon", mert van annyi önbecsülése, hogy nem tartja őket fenyegető erőnek önmagára nézve. Nem is akar 0-24 órában az életükben vájkálni és összehasonlításokat végezni velük, mint egy elbaltázott valóság showban. Mert érettebb annál a szintnél, hogy idegen nőknek / férfiaknak a tömegeit utálja azért, mert saját magával van valami baja.

Nem jártam sose szoláriumban, nem volt soha műkörmöm, se műszempillám, mégis hidegen hagy az, hogy kinek van. Nem kategorizálom ez alapján be az embereket külön alfajokra, pláne nem mutogatok rájuk ujjal mumusként, hogy "te vagy az ellenség, miattad nem kellek, te olcsó, alávaló, közízlést ízléselkorcsosító szenny!".

2020. ápr. 10. 02:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!