Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknak csak a szolis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girlll3 kérdése:

A férfiaknak csak a szolis, műkörmös, műszempillás és hosszú hajú csajok jönnek be?

Figyelt kérdés
Tudom, nem mindegyiknek nyilván, de úgy vettem észre, hogy a többségnek igen. Milyen típusú paliknak tetszenek az ilyen nők? És kik azok, akik nem ilyenre vágynak?

2020. márc. 26. 18:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%
Általában azok a nők akik ilyen gúnyosan beszélnek ezekről a nőkről azért teszik mert ők igénytelen bányarémek. Nekem átlagos nőként semmi bajom a műkörmös, műszempillás nőkkel. Nincs tőlük kisebbségi komplexusom.
2020. márc. 26. 18:23
 12/27 anonim ***** válasza:
77%
Értelmiségi körökben mozgok SEMELYIK ismerősömnek nem ezek jönnek be. Válogass meg kivel kezdesz
2020. márc. 26. 18:30
 13/27 anonim ***** válasza:
86%
Akiktől te olvadozol, azoknak az ilyen lányok jönnek be, igen.
2020. márc. 26. 18:33
 14/27 anonim ***** válasza:
29%

Mint ahogy minden masban, itt is meg lehet talalni az arany kozeputat. Jarok szoliba, de nem vagyok tole fekete, van mukormom de nem 10 centi hosszu, muszempillam is van ami egyaltalan nem ugy nez ki mint egy sepru. Vannak olyan nok akik tulzasba viszik, de nem mindenki.

23/N

2020. márc. 26. 18:38
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyan vagyok, mint a 14es,es megsincs senkim. Tehát nem minden pasinak ilyen kell.
2020. márc. 26. 18:40
 16/27 anonim ***** válasza:
72%
Nem, viszont a buta lányok se mint te.
2020. márc. 26. 18:50
 17/27 anonim ***** válasza:
75%

Cica, csinálj már valamit a kibszott komplexusaiddal... Vagy húzd magadra te is az összes műszart és győződj meg róla, hogy tényleg így van-e...

Nekem nem volt soha életemben műszempillám, műhajam, műkörmöm is csak egy napra, mikor a barátnőmnek voltam vizsgamodell. Több évig volt rövid hajam, mint hosszú és habfehér a bőröm. Tényleg úgy gondolod, hogy nem volt tele a postaládám (vagy minek nevezzem) mindenféle nyálas, nyomulós üzenettel folyamatosan és nem volt kapásból 20 ember folyamatosan, aki rám ácsingózott, ha akartam volna tőlük valamit? Ne vicceljünk.

Csak amíg te ezeket a csajokat bámulod, nem azokkal a srácokkal akad össze a tekinteted, akik közben téged néznek.

2020. márc. 26. 19:25
 18/27 anonim ***** válasza:
10%
Kik azok, akik nem ilyenre vágynak? Akik hiába vágynának, nem engedhetik meg maguknak... Akikkel ha "összeakadna a tekinteted" (by utolsó hozzászóló), még a maradék életkedved is elmenne azonnal.
2020. márc. 26. 19:35
 19/27 anonim ***** válasza:
89%

általában az elég felszines pasiknak jön ez be........

normális férfinak nem ezek jönnek be legalább is nem a műszempilla a műköröm meg olyan hogy mindenki csinálja alkalmanként... persze az megint más amikor ilyen macska karmok vannak az év 365 (vagy mennyi) napjában!

engem pl ez mindig is taszított főleg a szolis bőr...! nem szép... az megint más ha valaki kicsit barnább bőrű vagy épp nyár van de a szolinak van egy undorító hányinger narancs színe...!

pk nekem teljesen más jön/jött be... barátnő

sápadt hófehér bőr, rövid fekete haj, nagyon de nagyon ritkán csinál körmöket de ott is a saját körmét használja, műszempillát abszolút nem használ

jó oké mindenkinek más de általában az igazabb a férfiakra hogy kicsit a természetesebb nőket szeretik!

2020. márc. 26. 20:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
és igen általában azoknak van ezzel olyan nagy problémájuk akik abszolut nem törődnek magukkal...
2020. márc. 26. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!