Hosszú műkörmös lányok, hogy törlitek ki a feneketeket?
Figyelt kérdés
Komoly kérdés, nem jöttem rá2017. máj. 20. 21:38
1/7 anonim válasza:
Ezen én is gondolkoztam már egy jó ideje. Kíváncsi vagyok én is rá.
2/7 anonim válasza:
Vecepapirral. Semmi extra nincs benne, gondolom te se a kormoddel szoktad kaparni... nem oszt nem szoroz a mukorom, akarmennyire hihetetlen
4/7 anonim válasza:
A technikáját egyszer leírta valaki, hogy így az ujjra teszik hosszában a papírt. Élmény volt elképzelni.
5/7 anonim válasza:
Ugyanugy, mint mukorom nelkul. Wcpapirral.
Mert te az ujjad hegyevel torlod ki a segged vagy mi?
6/7 anonim válasza:
Én nem, de nem értem, hogy ezen mit kell sértődni. Aki leírta, tök normális volt. Nekem nem volt soha műkörmöm, és engem is mindig érdekelt. És ahogy az a lány leírta, én nem úgy törlöm.
(Mintha az ujjam hosszában bankkártya lenne, a fenék meg a leolvasó. Nekem ez új volt.)
7/7 anonim válasza:
Volt műkörmöm. Úgy töröltem vele feneket, ahogy műköröm nélkül. WC-papír letép, félbehajt, ujjaimmal (nem körömmel) fogom, megtörlöm. Ti sem dugjátok fel az ujjatokat a segglyukatokba törlés közben, gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!