Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesek vagytok és megtaláltátok-e már a párotokat? Mióta vagytok együtt? Akinek nincs párja mióta van egyedül?
Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 10:52
21/33 opened paradise válasza:
25 és 4 hónapja vagyok egyedül.
22/33 anonim válasza:
22 vagyok és 22 éve vagyok egyedül. Valószínű, így is marad.
L
23/33 anonim válasza:
32 éves vagyok, férjnél 3 éve. Amúgy 17 éve vagyok vele.
24/33 anonim válasza:
38 vagyok, féléve elvaltam. Azóta nincs kapcsolatom.
25/33 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy megtaláltam.
De 1 hónapja kapcsolatban.
Előtte fél évig.
26N
26/33 anonim válasza:
16 voltam, amikor megismerkedtünk, 17 amikor összejöttünk. Idén leszek 33, 5 éve vagyunk házasok.
Nem tagadom, piszok nagy szerencsém volt, hogy már olyan hamar megtaláltuk egymást.
32N
27/33 anonim válasza:
F, nem, 2*életem kezdete óta.
28/33 anonim válasza:
22/F jelenleg alkalmizok és ez így is marad egy darabig :P
29/33 anonim válasza:
27N 6 éve boldog kapcsolatban az Igazival. Szerencsés vagyok, elsöre megtaláltam.
30/33 anonim válasza:
44n vagyok, 19 éve együtt a nagyon sokáig tökéletesnek tartottal. Csak sajnos idővel változik az ember :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!